Seniorské výhody

evitka83
12. dec 2018

Kocky prosim poradte. Mam maminu cerstvo na dochodku. Googlim nejake vyhody a zlavy pre seniorov. Zlavy na mhd a take vsebecne veci viem najst. Ale hladam skor nejake vyhody pri nejakych spolocenskych aktivitach. Sport, kultura atd. Vedeli by ste mi poradit zdroj konkretnejsich info? Nejake zdruzejia, kluby, kruzky pre starsich ludi? Urcite niekto z Vas ma doma tiez spolocenskeho rodica na dochodku 😊 mama byva v BA, takze hladam nieco tu. za kazdy tip dakujem. Pekne sviatky prajem 🎄😊

panipanka
12. dec 2018

myslim, ze vsade kde platis nejake vstupne alebo clenske alebo cokolvek mas nejaku zlavu pre dochodcov, uz ide len o to co ju zaujima 🙂

kiwi3
12. dec 2018

@evitka83 neviem odkial ste, ale ruzinov ma vela vyhod vratane zlavnenych zajazdov atd. info je vzdy v ruzinovskych novinach.

babyfrog
12. dec 2018

No treba ísť v tej mestskej časti do klubu dôchodcov a tam robia pre nich zájazdy, besiedky a podobne,, alebo ešte na mestskom úrade... u nás v Lamači aj vyhlasujú, že sa bude konať nejaký zájazd.. a podobne..potom ak má tento rok dovŕšených 65 rokov má možnosť úľavy na dani z nehnuteľnosti ( musí byť vlastníčka a ide o nehnuteľnosť napr. o byt ktorú trvalo užíva )

juliet86
12. dec 2018

ma narok na seniorsku zlavu aj do kina aj do divadla

mogaa
12. dec 2018

seniorské zľavy sú aj v kúpeloch ale len na seniorské pobyty, niekde pri dokupovaní procedúr majú seniori tiež zľavu....inak nejaké špeciálne zľavy ani nie sú....bývajú klub dôchodcov, takže ak by chcela tam chodiť.....mávajú tam rôzne posedenia, chodia odtiaľ na predstavenia do divadla, do kúpelov....- ale všetko je tam organizované hromadne - čiže ak tam nebude mať spriaznenú dušu, tak sama asi chodiť nebude....väčšinou čo som počula tak sú tam ohováračky, no babky medzi sebou🙂ja s mamou chodím u nás do takého klubu na jogu - tam je fajn, ale nie všade to je...Na ostatné hromadné akcie odtiaľ by som ale nešla🙂