Sendvičovač - toustovač

nadhera
4. feb 2011

Už dlhšiu dobu rozmýšlam, či kúpiť. Máte dobré skúsenosti? Aj keď sa dá kúpiť za pár €, nechcem , aby naň padal prach a bol nevyužitý.

vlasa
4. feb 2011

moja dcera aj my toasty milujeme,je to teple a ked si to namoci do kecupu,nieje nic lepsie 😀 akurat ich nikde nemaju,nam uz leze dole teflon z povrchu,tak chceme kupit novy,ale sme nenasli.ak najdes,hod link 🙂

tea333
4. feb 2011

ja toasty milujem, je to rychle a teple jedlo..nepouzivam len ten specialny stvorcovy chlieb, ale uz som zapekala aj plnene rozky a tenke krajce chleba napoly..rada zapekam so syrom,sunkou a kecupom.
podla mna je to vdacna haraburda do domu 😀

little_miracle
4. feb 2011

U nás frčí ten univerzálny - s 3 vymeniteľnými platňami: sendvičovač, gril, vaflovač.........nestíhame tie násady striedať a pomaly už budú zodraté - takže ak kúpiť nový, zase určite len takýto univerzálny !!!

traktor
4. feb 2011

mame a robime casto...nemusim rozpisovat, staci toto...odporuuuuuuuuuuuuuuucam 😉

nadhera
autor
4. feb 2011

Kocky, aku znacku ? Na co si dat pozor pri vybere? Ani v nasej rodine nik nema toustovac, takze ozaj sa nemam na koho obratit len na MK 😉

traktor
4. feb 2011

ja som kupila obycajny v tescu...ze vyskusame a uvidime, ci bude vyuzivany ci nie..a mame ho uz 5 rokov a pozivame ho fakt casto

lubka2886
4. feb 2011

Ja mam toustovac a som s nim velmi spokojna

nadhera
autor
4. feb 2011

takze ho naozaj musim kupit 😀 😀 😀

niekdy sa mi zdal aj topinkovac zbytocny,ale uz si to nemyslim. Starsi chlieb sa aspon zje /masielko alebo len nastruhany syr navrch posypat./.

nadhera
autor
4. feb 2011

@little_miracle este ma zaujima, na vafle robis palacinkove cesto, alebo kupis hotove vafle a zapecies. 😉

Paci sa mi sendvicovac s vymennymi platnami....

malinovka333
4. feb 2011

Ja som si kupila obycajny toustovac v Lidli za par € mám ho už asi 4 roky a je stále ako nový, a to ho dost casto pouzivam, u mna to je tak ze mám obdobie toustu to by som ho jedla stale na ranajky,obed veceru,bar co tam davam salamu, kecup syr,cibulu,a potom ma to prejde a napr 3mes sa ho ani nedotknem, a potom zas, ale urcite to nelutujem,ked dosluzi bez vahania si kupim druhy ,nám vsetkým to chutí,a nemusi byt uplne najdrahsi,

traktor
4. feb 2011

@nadhera aj ten mame 😀 ..ci len fakt chlebik s masielkom, pomazankou alebo ked robim vajickovu polievku, tak chlebik nahriankam, nakrajam a dam do polievky 😉 ...nase deti si uz aj same robia ci v hriankovaci ci toustovaci...takze oplati sa kupit 🙂

kvojtanikova
4. feb 2011

@nadhera aj ja mam toustovac za par E, a z lidla mam waflovac, ten je tiez fajn. ked sa mi ale pokazia tiez si kupim taky s vymennymi platnami, lepsie mat jeden pristroj ako 2. aj znacka ORAVA ma taky s vymennymi a tusim je aj lacnejsi ako ta ETA co si dala link. na wafle su rozne recepty, so smotanou, s medom, s vlockami... mne k tomu lidlovemu dali cely receptar, ak chces zajtra napisem par receptov.

nadhera
autor
4. feb 2011

no uz som rozhodnuta ho kupit, len ma velmi zaujima ten,kde sa daju vymenit platne - je tam aj gril. Snad take kuracie masko narychlo upecie. 😉

Zacinam chodit do prace na smeny a ked budu chlapi sami doma, co si pocnu bez jedla, tak sendvicovac sa im isto zide. Podotknem, ze navarene bude,ale ako ich poznam, suchy chlieb to isti. 😀 😀 😀

nadhera
autor
4. feb 2011

@kvojtanikova potesia recepty na vafle, jednoznacne kupim ten 3 v 1. 😀 Len ci Oravu or Etu...uvidim.

traktor
4. feb 2011

@kvojtanikova môzes aj mne tie recepty do ip..ak budes dobra 😉 dakujem 🙂

ela2710
4. feb 2011

🙂 @nadhera ahojky my sme dostali na Vianoce od krstnej, najskor sme si mysleli, ze naco nam taka blbost bude 🙂 ale ked sme si v nej spravili toustovy chlebik ( donho davame bud kecup alebo majonezu, nato toustovu salamu, syr a zas kecup alebo majonezu) bolo to skvele, robime si ich minimalne raz do tyzdna, prvy tyzden nam tak chutili, ze sme robili kazdy den 🙂 priatel si doteraz robi dennodenne do prace, naozaj oplati sa, my sme dostali od spolocnosti tefal, ale myslim, ze aj obycajna tescacka je dobra, my mame z tesca mixer, sice je trosku hlucny, ale skvely, a stal strasne malo 😉

little_miracle
5. feb 2011

@nadhera ano, mame presne taky - len inej značky.
Recept na vafle - a sú mňamkové:
40 dkg polohrubej múky
0,5 l studeného mlieka
1 prášok do pečiva
1 vanilkový cukor
12 dkg práškového cukru
12 dkg palmarínu (trochu ropustiť - ja ho dávam na pár sekúnd do mikrovlnky)
3 celé vajcia
štipka soli
...a pre lepšiu chuť môžeš pridať aj nastrúhanú citrónovú kôru z 1 citróna - samozrejme citrón predtým poriadne poumývať.
Všetko pekne spolu vymiešať, rozohriať vaflovač a piecť do zlatista (ca. 3-4 min.) 😝
Toho cesta je dosť veľa, ale v chladničke vydrží aj niekoľko dní 😉 - ja občas robievam aj z polovičnej dávky, nech moc nepriberáme 😀 ...

nadhera
autor
5. feb 2011

@little_miracle poprosim znacku 😀 a dakujem za receptik 😉

little_miracle
5. feb 2011

@nadhera je to "Bravo" - ale neviem či tá značka ešte existuje, lebo ho máme už 12 rokov a stále slúži ako nový 😀
Ten vek viem podľa toho, že sme ho kupovali keď som kočíkala moju vtedy čerstvo narodenú neterku.......a stál 2.000,- Sk.
.......a používame ho niekoľko krát do týždňa - manžel je "závislý" na toastoch a zapekačkách 😀 😀 😀

nadhera
autor
18. feb 2011

babenky, mam uz vyhliadnuty toustovac 3v 1 - eta, len pri podrobnejsom studovani som zistila, ze cena na ishope moze byt ina ako v predajni nay. To ma netesi. Na shope je to 43€, sestra v KE mi ma zisti cenu priamo v predajni - na nete najdem predajne jedine v Blave. 😠
Mam vsak v zalohe znacku Bravo /little miracle poradila/ a na ich www je cena necelych 30€ + 5€ postovne.
Uz som nazhavena na toustacik 😀

nadhera
autor
21. mar 2011

@little_miracle receptik vyskusany 😉 vafle boli super, ja sice sladke nemusim, ale chlapom chutilo.

Kupila som asi pred tyzdnom Etu 3 v 1, takze zatial sa mi pozdava a uz len vyskusat platne na grilovanie.

iconka
29. dec 2012

Oprasim temu a pridam svoj nazor na sendvicovat zn. Orava. Absolutne neodporucam, pouzivali sme ho naozaj malokedy, mali sme ho asi dva roky a uz sme ho aj vyhodili. Ten teflonovy povrch sa totalne zosuchal a sendvice sa nan lepili. Posledne som z neho musela doslova zoskrabat 😒 a to ani jeden z nas neumyva teflonovy povrch ani len tou drsnou stranou spongie, takze v zlom cisteni to ozaj nebolo. Zo zaciatku sme ho len utierali servitkom a uz vtedy zacal zliezat ten teflonovy povrch. 😒 a to sme si mysleli, ze ked kupime nas vyrobok, tak isto bude kvalitny... 😒
Aktualne sa rozhodujeme kupit novy, len sa obavam, aby som zase nekupila blbost, tak mi poradte nejaky dobry, osvedceny. Budem rada. 🙂

pocahontas1
9. júl 2017

@iconka zdravím vás, akú značku ste nakoniec kúpili ?tiez by som chcela a neviem ktorý je dobrý .

damoska
28. máj 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

kde to tu čítám, začínám byt hladná 🙂 http://www.orava.eu/produkty/kuchynske-spotrebice/hriankovace-sendvicovace/item/848-toastovac-st-105-ar máme tento a je v rovnakom dekore ako rychlovarná kanvica

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beky1813
9. aug 2018

@doriss_po myslis, ze po 7 rokoch vie?