Už dlhšiu dobu rozmýšlam, či kúpiť. Máte dobré skúsenosti? Aj keď sa dá kúpiť za pár €, nechcem , aby naň padal prach a bol nevyužitý.
ja toasty milujem, je to rychle a teple jedlo..nepouzivam len ten specialny stvorcovy chlieb, ale uz som zapekala aj plnene rozky a tenke krajce chleba napoly..rada zapekam so syrom,sunkou a kecupom.
podla mna je to vdacna haraburda do domu 😀
U nás frčí ten univerzálny - s 3 vymeniteľnými platňami: sendvičovač, gril, vaflovač.........nestíhame tie násady striedať a pomaly už budú zodraté - takže ak kúpiť nový, zase určite len takýto univerzálny !!!
mame a robime casto...nemusim rozpisovat, staci toto...odporuuuuuuuuuuuuuuucam 😉
Kocky, aku znacku ? Na co si dat pozor pri vybere? Ani v nasej rodine nik nema toustovac, takze ozaj sa nemam na koho obratit len na MK 😉
@little_miracle http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product-detail?p...
nieco podobne mate?
ja som kupila obycajny v tescu...ze vyskusame a uvidime, ci bude vyuzivany ci nie..a mame ho uz 5 rokov a pozivame ho fakt casto
Ja mam toustovac a som s nim velmi spokojna
takze ho naozaj musim kupit 😀 😀 😀
niekdy sa mi zdal aj topinkovac zbytocny,ale uz si to nemyslim. Starsi chlieb sa aspon zje /masielko alebo len nastruhany syr navrch posypat./.
@little_miracle este ma zaujima, na vafle robis palacinkove cesto, alebo kupis hotove vafle a zapecies. 😉
Paci sa mi sendvicovac s vymennymi platnami....
Ja som si kupila obycajny toustovac v Lidli za par € mám ho už asi 4 roky a je stále ako nový, a to ho dost casto pouzivam, u mna to je tak ze mám obdobie toustu to by som ho jedla stale na ranajky,obed veceru,bar co tam davam salamu, kecup syr,cibulu,a potom ma to prejde a napr 3mes sa ho ani nedotknem, a potom zas, ale urcite to nelutujem,ked dosluzi bez vahania si kupim druhy ,nám vsetkým to chutí,a nemusi byt uplne najdrahsi,
@nadhera aj ja mam toustovac za par E, a z lidla mam waflovac, ten je tiez fajn. ked sa mi ale pokazia tiez si kupim taky s vymennymi platnami, lepsie mat jeden pristroj ako 2. aj znacka ORAVA ma taky s vymennymi a tusim je aj lacnejsi ako ta ETA co si dala link. na wafle su rozne recepty, so smotanou, s medom, s vlockami... mne k tomu lidlovemu dali cely receptar, ak chces zajtra napisem par receptov.
no uz som rozhodnuta ho kupit, len ma velmi zaujima ten,kde sa daju vymenit platne - je tam aj gril. Snad take kuracie masko narychlo upecie. 😉
Zacinam chodit do prace na smeny a ked budu chlapi sami doma, co si pocnu bez jedla, tak sendvicovac sa im isto zide. Podotknem, ze navarene bude,ale ako ich poznam, suchy chlieb to isti. 😀 😀 😀
@kvojtanikova potesia recepty na vafle, jednoznacne kupim ten 3 v 1. 😀 Len ci Oravu or Etu...uvidim.
@kvojtanikova môzes aj mne tie recepty do ip..ak budes dobra 😉 dakujem 🙂
🙂 @nadhera ahojky my sme dostali na Vianoce od krstnej, najskor sme si mysleli, ze naco nam taka blbost bude 🙂 ale ked sme si v nej spravili toustovy chlebik ( donho davame bud kecup alebo majonezu, nato toustovu salamu, syr a zas kecup alebo majonezu) bolo to skvele, robime si ich minimalne raz do tyzdna, prvy tyzden nam tak chutili, ze sme robili kazdy den 🙂 priatel si doteraz robi dennodenne do prace, naozaj oplati sa, my sme dostali od spolocnosti tefal, ale myslim, ze aj obycajna tescacka je dobra, my mame z tesca mixer, sice je trosku hlucny, ale skvely, a stal strasne malo 😉
@nadhera ano, mame presne taky - len inej značky.
Recept na vafle - a sú mňamkové:
40 dkg polohrubej múky
0,5 l studeného mlieka
1 prášok do pečiva
1 vanilkový cukor
12 dkg práškového cukru
12 dkg palmarínu (trochu ropustiť - ja ho dávam na pár sekúnd do mikrovlnky)
3 celé vajcia
štipka soli
...a pre lepšiu chuť môžeš pridať aj nastrúhanú citrónovú kôru z 1 citróna - samozrejme citrón predtým poriadne poumývať.
Všetko pekne spolu vymiešať, rozohriať vaflovač a piecť do zlatista (ca. 3-4 min.) 😝
Toho cesta je dosť veľa, ale v chladničke vydrží aj niekoľko dní 😉 - ja občas robievam aj z polovičnej dávky, nech moc nepriberáme 😀 ...
@little_miracle poprosim znacku 😀 a dakujem za receptik 😉
@nadhera je to "Bravo" - ale neviem či tá značka ešte existuje, lebo ho máme už 12 rokov a stále slúži ako nový 😀
Ten vek viem podľa toho, že sme ho kupovali keď som kočíkala moju vtedy čerstvo narodenú neterku.......a stál 2.000,- Sk.
.......a používame ho niekoľko krát do týždňa - manžel je "závislý" na toastoch a zapekačkách 😀 😀 😀
babenky, mam uz vyhliadnuty toustovac 3v 1 - eta, len pri podrobnejsom studovani som zistila, ze cena na ishope moze byt ina ako v predajni nay. To ma netesi. Na shope je to 43€, sestra v KE mi ma zisti cenu priamo v predajni - na nete najdem predajne jedine v Blave. 😠
Mam vsak v zalohe znacku Bravo /little miracle poradila/ a na ich www je cena necelych 30€ + 5€ postovne.
Uz som nazhavena na toustacik 😀
@little_miracle receptik vyskusany 😉 vafle boli super, ja sice sladke nemusim, ale chlapom chutilo.
Kupila som asi pred tyzdnom Etu 3 v 1, takze zatial sa mi pozdava a uz len vyskusat platne na grilovanie.
Oprasim temu a pridam svoj nazor na sendvicovat zn. Orava. Absolutne neodporucam, pouzivali sme ho naozaj malokedy, mali sme ho asi dva roky a uz sme ho aj vyhodili. Ten teflonovy povrch sa totalne zosuchal a sendvice sa nan lepili. Posledne som z neho musela doslova zoskrabat 😒 a to ani jeden z nas neumyva teflonovy povrch ani len tou drsnou stranou spongie, takze v zlom cisteni to ozaj nebolo. Zo zaciatku sme ho len utierali servitkom a uz vtedy zacal zliezat ten teflonovy povrch. 😒 a to sme si mysleli, ze ked kupime nas vyrobok, tak isto bude kvalitny... 😒
Aktualne sa rozhodujeme kupit novy, len sa obavam, aby som zase nekupila blbost, tak mi poradte nejaky dobry, osvedceny. Budem rada. 🙂
@iconka zdravím vás, akú značku ste nakoniec kúpili ?tiez by som chcela a neviem ktorý je dobrý .
kde to tu čítám, začínám byt hladná 🙂 http://www.orava.eu/produkty/kuchynske-spotrebice/hriankovace-sendvicovace/item/848-toastovac-st-105-ar máme tento a je v rovnakom dekore ako rychlovarná kanvica
moja dcera aj my toasty milujeme,je to teple a ked si to namoci do kecupu,nieje nic lepsie 😀 akurat ich nikde nemaju,nam uz leze dole teflon z povrchu,tak chceme kupit novy,ale sme nenasli.ak najdes,hod link 🙂