ahojte, snivalo sa vam uz niekedy nieco v suvislosti so zrkadlom? podla snaru to znamena, ze ma ocakavaju neprijemne udalosti. udajne ma zahanbi niekto vecami z mojej minulosti, na ktore by som najradsej zabudla... ake neprijemne udalosti?
@thirstymonk niektorým ľuďom sa sny plnia a predstav si nie sú jednoduchý... 😉
to len podľa teba asi sú jednoduchší...
Sen je len sen. Hlava spracuvava to co nestihla spracovat cez den. Nic nepredpovedaju.
@deti95060810 Určite áno. A teraz tú o červenej čiapočke.
@thirstymonk však si prečítaj keď chceš vedieť o červ. čiapočke.
Zlate 90 roky ked sme vsetci mali doma snar a rano listovali co to znamena. Spominam si, ze som mala obdobie ako sa mi opakoval dookola jeden sen. Podla snara to znamenalo, ze mi mal zomriet niekto blizky alebo z rodiny. Keby to bola pravda, tak mam mrtvu celu rodinu a polovicu okolia 😅
@kittykat22 to len nevieš čo ktorý sen znamená... jednak nevieš a jednak nemáš nato nadanie...dar...
mne sa sny plnia. predstav si. viem čo jednotlivé sny znamenajú a splnia sa do cca mesiaca, dvoch.
nie vždy je to príjemné. Vedela som napr. že niekto v blízkej rodine zomrie - rozumej rodičia.
mám to zdedené po mame...
Mne dnes v sne vystupovali dve mladé ženy v bielych polopriesvitných šatách. Najprv išla okolo jedna, potom druhá podobná, a tá bola tehotná.
Milé Bravíčko, znamená to, že si nájdem milenku a tá nečakane otehotnie?
@deti95060810 😅 samozrejme. Slovenska Baba Vanga 😂 Dream on bejbe
@hefo asi áno.. čakaj.
@kittykat22 nechaj si posmešky... jednoducho nemáš dar.
@kittykat22 co sa babe chcelo, to sa babe snilo. Uz nasi predkovia o snoch vedeli svoje.
@deti95060810 ano, to mas pravdu. Nemam dar skakat na ezo klamstva. S tym sa neda nez suhlasit.
Neznamena to vôbec nič. Hádam nie si tak jednoduchá, aby si verila takým hlúpostiam.