Sen so svokrom, ktorý zomrel začiatkom roka

erka33
9. aug 2024

Ahojte sníval sa mi sen so svojím svokrom ktorý zomrel začiatkom roka . V sne bol o pár rokov mladší v sne som si uvedomovala že je mŕtvy aj som mu to povedala on zrazu chytil za ruku svokru a ja sa ho pýtam čo robíte a on že si ju musí vziať veľmi som plakala a vravela že nech ju nebere ale on vravel že si ju musí vziať videla som ako išli spolu dolu dvorom svokra bola celý čas ticho . Som zmätená s tohoto sna keďže svokre od smrti svokra sa naozaj pohoršilo pribudli diagnozi vážne boli spolu viac ako 50 rokov ...

deti95060810
9. aug 2024

sen ktorý sa môže veľmi rýchlo splniť... svokra už má asi aj svoj vek.
najlepšie je na sen zabudnúť.

danielahamar
9. aug 2024

Za mňa teba , Vás chcel nato pripraviť.

lucia13022023
9. aug 2024

Neviem ci na tieto veci verím, ale mala som sen, tiež s mŕtvym svokrom ktorý zomrel teraz v júni. Staral sa o jeho maminu, ktorá na tom nebola dobre. V sne sme boli viacerí u nich doma, nejaká večera ci obed, kedy svokor vstal a povedal, že odchádza. Rozlúčil sa so svojimi tromi synmi, mamou a bratom. V tom sne jeho mama plakala, ze chce ísť a nim. On jej na to povedal, že nie. Ze ešte nie je jej čas, nech sa teší z pravnukov (od nás má jedného pravnuka, a jej vnučka je tehotná, nevedeli sme co čaká). To bol cely sen.
Boli sme ju pozrieť ako sa ma, ja, muž, malý, aj táto jej vnučka s jej mužom a neverila som vlastnym očiam keď som ju videla. Chodila sama, smiala sa, bola spokojná, bez plienok... Vravela, že jej je oveľa lepšie. A teda jej v vnučka nám oznámila, že čakajú chlapčeka, tak sa veľmi tešila, že sa dožila dvoch pravnukov... Neviem na ten sen zabudnúť.

vanilkovazmrzka
9. aug 2024

Myslis na to, ze je so svokrou zle, ze sa jej stav zhorsuje, povedome tusis, ze to uz lepsie nebude. Tvoj mozog to premieta aj do snov.

sisimimi
10. aug 2024

@erka33 ahoj síce ja som nemala sen so svokrom ale verím na tieto sny s mŕtvymi mne pred 2 rokmi zomrel otec s ktorým som nebola v kontakte a mala naňho ťažké srdce aj po jeho smrti, presne po jeho smrti sa mi snívali s ním sny ale jeden bol taký ktorý si budem pamätať do konca života a to bolo keď mi v sne prišla správa sms od neho že mu mám za všetko odpustiť ale ja som nechcela neodpisala a tak mi jeho mama moja baba napísala že odpusť konečne ocovi navždy si to budem pamätať takze tento tvoj sen by som brala že ti chce niečo povedať