Sen so šteniatkami a rybami

20. júl 2021

Ahojte neviete čo by mohol znamenať sen so šteniatkami a rybami vo vode ?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hennyinnsbruck
20. júl 2021

@viestta 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

autor
20. júl 2021

@viestta tu sa človek normálnej odpovede už asi nedočká 🙃

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
3petka
20. júl 2021

Podľa mna ti viestta dala odpoved hodnú otázky. Ak už chceš vedieť takú “blbosť” tak použi hlavu a nájdi si na nete snare ktoré ti dajú ako takú odpoved… Neviem prečo by mali miesto teba rozmýšľať, a hľadať ine keď ty chceš niečo vedieť..

jana_eyre_2
20. júl 2021

Na nete je viac snarov ktoré ti vyložia konkrétny snovy symbol, ľudový výklad snov ti určite povie niečo ako "ryby vo vode prinášajú šťastie, šteniatka - budeš dlho žiť"..

Mňa kedysi bavilo čítat si o výkladoch snov podľa freuda a junga, to však nie je také jednoduché, aby clovek vyložil dva symboly vo sne - zaoberaju sa podvedomím a čo by mohli znamenať súbory snovych symbolov.. čiže tam ide o celý sen, ako prebiehal, čo všetko sa tam vyskytlo, ako to vyzeralo.. to je ale na veľmi dlho, treba nad tým premýšľať a spájať, trocha sa aj poznať.. zaujímavé, ale či to je pravdivé, ani to sa nedá povedať...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
20. júl 2021

ryby? prírastok do rodiny... niekto v rodine bude čakať bábo - možno aj ty, popr. niekto z rodiny....
mne sa len raz sníval tento sen - dcéra má 13 r.

zuzka_99
20. júl 2021

Ľudia tak niečo veľmi chcú, že hľadajú odpovede a znamenia už v každej jednej maličkosti 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

autor
20. júl 2021

@zuzka_99 neviem na co narážas ja sama čakám babo len ma ten sen zaujal lebo viem ze ryby znamenajú prírastok do rodiny tak ci to bude niekto z rodiny ešte ďalší a zaujímali ma tie šteniatka lebo to bol divný sen jedno tam zomrelo..

zanetakovacsova
21. júl 2021

Určite by som nedávala nejaký význam snom. Je to iba tvoje pracujúce podvedomie. Čo cez deň zaziješ alebo na čo často myslíš v nejakom inom obraze, tvoj strach atď. Keby má každý veriť na sny tak by sme si všetci mohli zarábať veštením😃😃😃