V sne mi otec (ktory nastastie este zije) povedal ze daný datum budem tehotna. Bol to velmi zivy sen. Realne som si myslela ze v noci umrel ked som ho zazrela v takom sne. Vedela som ze moje dieta neuvidi. (Sniva sa mi len s chlapcom) Ked umrie v buducnosti, moze jeho duša cestovať do minulosti? Do dnesnej noci?Prosim komentare len tie čo verite ze je nieco viacej ako to co vidime 🙂
@1234321 no realne na nicom. Áno znie to šialene aj mne, ale mojho uja som pravidelne po jeho smrti nachadzala v mojich snoch, mal ma velmi rad, a boli to uplne iné sny… to v tych snoch vies ze je nieco realnejsie… verim ze sa chodil so mnou lucit. A aj mojho psa co som mala 14 rokov, pravidelne fena chodila do snov mojich a cely dlhy sen, celu noc, sme sa objimali. V tychto snoch mám pojem o čase, pojem o tom ako dlho to trvá. Toto nie su obycajne sny.
@1234321 ja som daaky cas mala sny skore sa stali skutočnostou.Nikdy by som k tomu neverila..Mala som pac.na zachranke ktory ked sa na niekoho pozrel vedel kedy zomrel a na čo, sme ho chceli previezť na psychyatriu, a mala som kolegu ktory šoferoval ( bol aj v telke ,Farmar hlada ženu s menom Kobyliak) pocas jazdy sme utrpeli havariu a ten pan na štastie prežil len preto lebo som ho posadila na zadné sedadlo, keby ho dam ležať neprežije, Mali sme 2flasky infuzie v skle izoket a manitol lebo to v plaste nemoze byt, čo sa na milion kusov rozbylo a vsetko sa zapychlo do lehadka,pac.by nemal šancu a vykrvaca..
Po tej havarii som mala skutocne sny, s niekym som sa stretla potom sa mi snívalo ako som zomrela a pritom to bol skutocny sen, ten clovek zomrel s ktorym som sa sterla a ja som prezila jeho smrt.zobudila som sa uplne spotena a zmetena či vôbec žijem....Mne môže uz povedať niekto že takým veciam neverý, ja už verím, a ten pan mal podobne ťazkosti, zrejme pri tej havárii nieco mi odovzdal z toho..Ja som mala najväčšie zranenie, odreniny, krvnú zrazeninu vo veľkosti slepačieho vajíčka v bruchu a zväčšenú slezinu..
@1234321 ak máš takto ty tak je to Ok, ale to nemusí každý takto vnímať...
nesúď podľa seba všetkých naokolo...
1. autorka, je tu skupina na MK Medzi nebom a zemou...
tam snáď sú troška ústretovejšie ako pani @1234321 .....🙄
2. poznámm význam snov, mne sa sny plnia - čoo poniektoré tu na Mk považujú za priam nemožné....🙄
@ildiko36 kým mi došlo co je pac. . . .
Vsak ja vam napisem sem ked príde čas či budem tehotná. Ale nepovedal mi rok😂😂 takze…. Iba dátum
@deti95060810 dobre skusim to napisat tam 🙂 ďakujem
Na čom ficis žena 😉 je to len sen. Vyspala si sa, dobre ráno, deň môže začať.