Sen s otcom

15. sep 2023

V sne mi otec (ktory nastastie este zije) povedal ze daný datum budem tehotna. Bol to velmi zivy sen. Realne som si myslela ze v noci umrel ked som ho zazrela v takom sne. Vedela som ze moje dieta neuvidi. (Sniva sa mi len s chlapcom) Ked umrie v buducnosti, moze jeho duša cestovať do minulosti? Do dnesnej noci?Prosim komentare len tie čo verite ze je nieco viacej ako to co vidime 🙂

1234321
15. sep 2023

Na čom ficis žena 😉 je to len sen. Vyspala si sa, dobre ráno, deň môže začať.

ildiko36
15. sep 2023

@1234321 nesuhlasim s tebou

autor
15. sep 2023

@1234321 no realne na nicom. Áno znie to šialene aj mne, ale mojho uja som pravidelne po jeho smrti nachadzala v mojich snoch, mal ma velmi rad, a boli to uplne iné sny… to v tych snoch vies ze je nieco realnejsie… verim ze sa chodil so mnou lucit. A aj mojho psa co som mala 14 rokov, pravidelne fena chodila do snov mojich a cely dlhy sen, celu noc, sme sa objimali. V tychto snoch mám pojem o čase, pojem o tom ako dlho to trvá. Toto nie su obycajne sny.

ildiko36
15. sep 2023

@1234321 ja som daaky cas mala sny skore sa stali skutočnostou.Nikdy by som k tomu neverila..Mala som pac.na zachranke ktory ked sa na niekoho pozrel vedel kedy zomrel a na čo, sme ho chceli previezť na psychyatriu, a mala som kolegu ktory šoferoval ( bol aj v telke ,Farmar hlada ženu s menom Kobyliak) pocas jazdy sme utrpeli havariu a ten pan na štastie prežil len preto lebo som ho posadila na zadné sedadlo, keby ho dam ležať neprežije, Mali sme 2flasky infuzie v skle izoket a manitol lebo to v plaste nemoze byt, čo sa na milion kusov rozbylo a vsetko sa zapychlo do lehadka,pac.by nemal šancu a vykrvaca..
Po tej havarii som mala skutocne sny, s niekym som sa stretla potom sa mi snívalo ako som zomrela a pritom to bol skutocny sen, ten clovek zomrel s ktorym som sa sterla a ja som prezila jeho smrt.zobudila som sa uplne spotena a zmetena či vôbec žijem....Mne môže uz povedať niekto že takým veciam neverý, ja už verím, a ten pan mal podobne ťazkosti, zrejme pri tej havárii nieco mi odovzdal z toho..Ja som mala najväčšie zranenie, odreniny, krvnú zrazeninu vo veľkosti slepačieho vajíčka v bruchu a zväčšenú slezinu..

deti95060810
15. sep 2023

@1234321 ak máš takto ty tak je to Ok, ale to nemusí každý takto vnímať...
nesúď podľa seba všetkých naokolo...

deti95060810
15. sep 2023

1. autorka, je tu skupina na MK Medzi nebom a zemou...
tam snáď sú troška ústretovejšie ako pani @1234321 .....🙄
2. poznámm význam snov, mne sa sny plnia - čoo poniektoré tu na Mk považujú za priam nemožné....🙄

simona20201309
15. sep 2023

@ildiko36 kým mi došlo co je pac. . . .

autor
15. sep 2023

Vsak ja vam napisem sem ked príde čas či budem tehotná. Ale nepovedal mi rok😂😂 takze…. Iba dátum

autor
15. sep 2023

@deti95060810 dobre skusim to napisat tam 🙂 ďakujem