Predovšetkým vás pekne zdravím ,
Mala som sen s bábetkom bolo to dievčatko . ležalo na posteli a vedla neho lezala moja mama , ja som stála u nas doma na schodoch a pozerala som sa na nich, mama sa s nieym rozpravala a nevenovala tomu babetku njaku pozornost a vydela som ako padá z postele v tom som zacala na mamu kricat ze pada mala no nestihla ju chytit , velmi som kricala na moju mamu ze aka je matka ked nevie davat pozor na dieta malá velmi plakala zobrala som si ju na ruky a začala som ju utišovať , potom som si ju silno pritulila k sebe (bola malinká asi také mesačne bábo) hlavičku mala na mojom ramene a obíjmala ma🙂 , v tom som zacítila neskutočný pocit aký som nikdy predtým necítila nedá sa to slovami opísať bolo to krásne , 🙂 Ďieta ešte nemám , síce nechápem význam toho sna ale určite nanho do konca svojho života nezabudnem , bol krásny🙂
Uz na ten pocit nezabudnes az kym sa nestanes matkou ;)
malé dieťa - protiveň.
Mne sa snívalo, že som mala malé bábätko- dievčatko v novembri 2013, v januári 2014 som otehotnela a v septembri 2014 sa nám narodila naša princezná. 🙂 A je to pravda, ten krásny pocit materstva sa dá prežiť aj vo sne.
Inak teraz si spominam ze pri prvej dcerke sa mi to snivalo na druhy den po tom.. a manzel sa len cudoval ze predsa nemozem byt hned po prvom snazilkovani aj uspesne tehotna 🙂 ale ten sen bol silny a velmi pekny drzala som chlapceka na rukach a kojila ho (do konca som bola presvedcena ze to bude chlapcek aj napriek ultrazvukom) tesim sa ze je to dievcatko 🙂
Alerka , khkt 🙂) Krásne určite su z vás skvelé mamičky 🙂) Možno ten moj sen bude mať tiež njaký význam , tak menštruácia my síce mešká dnes je to týžden čo sa nedostavila , no nestresujem velmi lebo pravda je že nemám velmi pravidelnú , sicé mamou byť ešte neplánujem ale ak by sa predsa len stalo tak by som sa určite tešila , deti milujem 🙂
Jej tak to by bola sila keby ze si tehotna 🙂
Možno nejaké znamenie... 😉