Sen s mŕtvym predkom

21. jún 2024

Dnes som mala taký zvláštny sen s mŕtvym Predkom ktorého som absolútne nikdy nepoznala sen sa odohrával na cintoríne Kde som prišla k hrobu kde bola iba Hlina a položený suchý konár a keď som povedala prečo tu má suchý konár a nie krásne kvety zrazu sa tam objavil otec môjho pradeda nemám tušenia kto to môže byť nikdy som ho nepoznala ani nikdy by som nemala šancu spoznať. Bol veľmi šťastný že sa mu tam chcela dať miesto toho konára kvety a predstavil sa mi akurát mi nepovedal ako sa volá iba mi vysvetlil kto je. Stalo sa vam niekedy nieco take? Citila som sa prijemne aj ked som vstala. Bol to sympaticky clovek. V pyzame😃..

januska12323
21. jún 2024

Sen ako každý iný.

kulumulu123
21. jún 2024

Ak vies kde to miesto je ja osobne by som isla tam a dala na ten hrob kvety...
Ak nevies kam asi s tym nic neurobis 🤷‍♀️, aspon mu zapal sviecku doma 😇

jallka11
21. jún 2024

No tiez by som sa nad tym asi moc nevzrusovala, nemozeme to brat tak, ze kazdy sen nieco znamena a ze je proste nejaky konkretne dovod, preco sa nam to sniva. 🙂 Mozog si vytvara rozne situacie, ktore absolutne nemusia byt realne a vacsinou ani nie su 😀 Zbytocne s tym podla mna len stracas cas.

domka222
21. jún 2024

Sen s mŕtvym väčšinou znamená dážď

autor
21. jún 2024

Jasne baby chapem uplne len ani nerozmyslam nad takymu vecami ani ludmi… ale som taka spiritualne veriaca a mala som z toho silne pocity po zobudeni ze pride mi to ako nejaky pozdrav ale mozno aj fantazia z velkej casti ako
Pisete vyssie🙂 dakujem vsetkym

kulumulu123
21. jún 2024

Ja ked som zila v uk vzdy ma lakali stare cintoriny ktore sa datovali aj niekolmo storoci spatne. Nejako som si to nevedela vysvetlit co m ana tieto miesta cele roky tahalo (bola som tam 16r), akoby som hladala nieco sama netusim co... Jedneho dna som takto zabludila na jeden takyto cintorin, nasla som hrob (skor to bol akysi osuchany uz polo rozpadnuty kamen nedalo sa na nom uz nic precitat). Presne toto miesto ma fascinovalo az natolko ze som sa presne k tomuto "hrobu" vracala cele mesiace zas a znova... Bolo to sialene ale nedokazala som si to ani nejako logicky vysvetlit ani to cele pochoput ani odolat...
Na jednej regreske som pochopila preco, a odvtedy ma toto miesto dalej nelakalo ani ziadne stare cintoriny... Akoby ma nejaka sila hnala aby som cosi pichopila a ivedomila si, ked sa tak stalo viac som nemala potrebu tam chodit....
Takze ano asi je nieco medzi nebom a zemou, hlavne si myslim ak si z tohoto mala pocit aky pises ze si mala tak to zrejme nie je iba nejaky nezmyselny vyplod fantazie v tvojej hlave...