Sen s mŕtvym ocinom

10. jún 2022

Ahojte, presne pred mesiacom mi umrel ocino. Už nemám plačlivé nálady, sú chvíle, kedy mi ešte zovrie hrdlo, ale nič čo predtým. V noci som mala s ním sen, kde sa na mňa pozeral cca 20 metrov vzdialený, mal vážnu tvár, žiadna emócia a ja som nemohla ísť za ním, nedalo sa a ani na neho hovoriť, vydávala som len nejaké hhhhhh a na to má manžel zobudil, lebo som to hovorila aj zo sna.. ja neverím, že sny niečo hovoria, ale toto bolo tak zvláštne.. je to spojené s psychikou? Chodím k psychologicke, ale termín mám až o dva týždne .. ďakujem za názory

ankare
10. jún 2022

Prijmi úprimnú sústrasť. ❤️
Škoda, že sa neusmieval aspoň, bola by si pokojnejšia.

petrao2
10. jún 2022

Mne sa casto snivalo s tetou
Mali sme pekny vztah
Vzdy ked sa nieco v rodine odohralo vzdy prisla
Zakazdym som jej potom bola zapalit sviecku
Uz nechodi 🥺

autor
10. jún 2022

@ankare veď práve, to má desí, že takto sa na mňa díval, keď sa hneval.. a ďakujem ❤️

autor
10. jún 2022

@petrao2 bola som predvčerom na cintoríne, aj upratať ešte vence atď.. tak tým to asi nebude 😔

terezka1947
10. jún 2022

No nehľadaj za tým nic,podvedomie pracuje,je to čerstvé.
Bola si na cintoríne,čiže to všetko sa v noci spracúva.
Mne sa o rodičoch sníva a už ocká skoro 20r nemám.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
54tinka54
10. jún 2022

Ak si veriaca pomodli sa za neho.
Vraví sa že keď sa takto sníva s mŕtvymi, je možné že sú v očistci a potrebuju modlitby aby sa odtiaľ dostali.

marca12
10. jún 2022

Zvyklo sa mi prisnit s mrtvymi. Raz ma objala v sne a povedala,aby sme sa netrapili,ze je stastna a par krat sa mi snivalo s tetou,ktora sa v tom sne vzdy velmi smiala. Paradox,ze v zivote nebola stastna a nevidela som ju usmievat sa. Neviem si vysvetlit tvoj sen,preco bol vazny.

kittykat22
10. jún 2022

sny odrazaju to, co sa deje cez den + nejake tvoje emocie. To, ze sa ti snivalo s ocinom je preto, lebo na neho denne myslis a este si bola na cintorine. Do toho si mozno bola bez nalady a vsetko sa ti to spojilo v hlave a vznikol sen. Sny su odrazom toho co vidis, co prezivas a niekedy ti moze podvedomie napovedat, co ta vnutorne trapi. Ale tvoj ocino s tym uz nema nic spolocne. Ak existuje miesto, kde ludia chodia ked opustia tento svet - som si ista, ze tvoj ocino posledne co by chcel, aby si sa trapila. Keby mal moznost prist co len na chvilu som si ista, ze by si videla ako sa na teba usmieva alebo ti hovori, ze ta ma rad a chybas mu. Netrap sa ...

deti95060810
10. jún 2022

sen s mŕtvym - bude pršať...

janinah
10. jún 2022

Ak vo sne človek vyzerá normálne ako si ho poznala,je pekne čisto oblečený,učesaný.tak je všetko ok.Ak je špinavý,strapatý,otrhaný...vtedy treba dať na sv. omšu zaň.

nairia
10. jún 2022

zapalila by som sviecku a pomodlila sa, verim tomu, ze nasi milovani sa s nami spoja cez sny.
mne starky zomrel pocas 2. covid vlny, nevidela som ho uz 2m predtym, lebo byval v dome pre seniorov, kde zakazali navstevy uz koncom leta, takze sme sa uz nemohli vidiet.
par tyzdnov po smrti sa mi s nim snivalo, ked som sa ho opytala, ze co tu robi, odpovedal, ze ma prisiel na chvilu potesit, kedze sme sa spolu nemohli rozlucit. odvtedy sa mi s nim uz nesnívalo, tym sa mi to akoby uzavrelo.