Sen s mŕtvym

2. dec 2022

Respektíve zážitok. Maličký rozhovor. Viem, že som mala niečo odkázať, no nepamätám čo, ani komu. Inak si celý sen živo pamätám. Ako to funguje a čo to môže symbolizovať ?

ckocka
2. dec 2022

Funguje to tak že zaspíš, dosiahneš REM fáze spánku, snívaš.

janetinka27
3. dec 2022

je to len sen

danica2711
3. dec 2022

prečo hneď hľadať nejakú symboliku? Snívalo sa ti, zobudila si sa, polovicu si aj tak nepamätáš, načo sa v tom ďalej rýpať

marca12
3. dec 2022

V snoch pracuje tvoje podvedomie. Bol to len sen. Ja velmi tazko nesiem smrt clena rodiny a raz sa mi prisnilo ako ma objima a hovori,ze jej je dobre a nemame si robit starosti. Dodnes mam ten sen pred ocami. Bolo to sposobene mojim podvedomim,tak velmi som si priala,aby bola na dobrom mieste a aby sa mala dobre.

zuzinapipina
3. dec 2022

@marca12 tak ja sa snami zaujimam už dlhšiu dobu, a podľa mňa nejaky ten vyznam majú..ak sa sniva o mŕtvych, treba si všimnúť ako sa v tom sne citia..alebo čo vyžarujú. Ak je niekto mrtvy vo sne šťastný,, pravdepodobne už našiel svoj pokoj a na druhom svete sa uz netrápi.( Alebo ako hovoria krestania, uz je v nebi) To som spozorovala ja za dlhe roky, odmalicka mavam spankovu paralyzu, a snami sa zaoberam dlho, veľká krát sa nam sniva aj o nespracovanych traumach, len v inej podobe.

marca12
3. dec 2022

@zuzinapipina vies mi prosim ta odporucit nejake knihy alebo stranky,kde si nastudujem o snoch? Tiez ma zaujimaju sny,mavam vela snov behom noci aj spankove paralyzy a zaujima ma tato oblast