Respektíve zážitok. Maličký rozhovor. Viem, že som mala niečo odkázať, no nepamätám čo, ani komu. Inak si celý sen živo pamätám. Ako to funguje a čo to môže symbolizovať ?
je to len sen
prečo hneď hľadať nejakú symboliku? Snívalo sa ti, zobudila si sa, polovicu si aj tak nepamätáš, načo sa v tom ďalej rýpať
V snoch pracuje tvoje podvedomie. Bol to len sen. Ja velmi tazko nesiem smrt clena rodiny a raz sa mi prisnilo ako ma objima a hovori,ze jej je dobre a nemame si robit starosti. Dodnes mam ten sen pred ocami. Bolo to sposobene mojim podvedomim,tak velmi som si priala,aby bola na dobrom mieste a aby sa mala dobre.
@marca12 tak ja sa snami zaujimam už dlhšiu dobu, a podľa mňa nejaky ten vyznam majú..ak sa sniva o mŕtvych, treba si všimnúť ako sa v tom sne citia..alebo čo vyžarujú. Ak je niekto mrtvy vo sne šťastný,, pravdepodobne už našiel svoj pokoj a na druhom svete sa uz netrápi.( Alebo ako hovoria krestania, uz je v nebi) To som spozorovala ja za dlhe roky, odmalicka mavam spankovu paralyzu, a snami sa zaoberam dlho, veľká krát sa nam sniva aj o nespracovanych traumach, len v inej podobe.
@zuzinapipina vies mi prosim ta odporucit nejake knihy alebo stranky,kde si nastudujem o snoch? Tiez ma zaujimaju sny,mavam vela snov behom noci aj spankove paralyzy a zaujima ma tato oblast
Funguje to tak že zaspíš, dosiahneš REM fáze spánku, snívaš.