Dievcata,snivalo sa mi s mojou mamou,ktora minuly rok nahle zomrela. Zo sna si pamatam len to,ze mi povedala,ze sa coskoro uvidime. Znamena to nieco zle?
tiež som mala podobný sen, minulý týždeň.. mama je po smrti už 10 rokov, prisnilo sa mi, že som stála v kuchyni, ona pri mne, a vravela mi, že sa nemám báť., čoho sa bojím, veď ona je vždy tu. Tie dni som bola riadne vystrašená z vojny,,. Hlava takéto stresy a napätie potom pretransformuje do sna..
@siska1313 Pozri, deň pred mojimi narodeninami teraz vo Febr. sa mi snívalo s mojim dedkom. Prišiel ku mne a povedal, že zajtra mi zomrie otec.
Vieš aká to boľavé úľava, že to bol sen?!
Je pravda, že otec má rakovinu od roku 2010. Raz mu je lepšie, raz horšie. A vtedy, keď sa mi toto snívalo bolo mu dobre, šoféroval auto, mobilný …
2 týždne po tomto sne, jedno ráno nevedel vstať z postele. Stal sa z neho odvtedy ležiaci pacient. Je na onkológii v BA. Teraz ani nehovorí už, zomiera. Nedostáva žiadnu liečbu, lebo posledné štádium. Od toho sna ubehlo 1 mesiac a 5 dní! Ešte aj otec sa smial na mojom sne, že sprostosť. On sa cítil dobre.
Nie, nebolo to zajtra ako povedal dedko.
Poďakuj sa tvojej mame, že prišla ťa navštíviť a užívaj si život! ♥️
Mne sa snívalo s mŕtvym, bol to riaditeľ zo ZŠ. Zomrel keď som bola deviatačka, bola som na pohrebe a aj zapáliť sviečku. Ničím výnimočný sen len som vošla do školy a pozdravil sa mi. Tuším odvtedy sa mi párkrát snívalo na cintoríne s ním ale netuším prečo.