Ahojte
Dnes sa mi sníval veľmi hnusný sen o zuboch,postupne sa mi začali vsetki kyvat a dávala som ich von a aj som plakala ze co to je prečo sa mi kyvaju fuj veľmi zlý sen ešte jeden som mala rozpadnuty hnily aj ten som dávala von . Myslite ze to moze niečo zlé znamenať? Mam stoho obavy bojim sa.
@ariannazara no je to zlý pocit keď čítam všade co všetko to moze znamenať
podľa mňa to neznamená nič, alebo len toľko, koľko si pripustíš ...
@medyna myslíš ze si nemám stoho robiť nič?
jasné, že nie....
@1994mari1994 joj somariny nikdy som nečítala také bludy 🤣
@1994mari1994 mne sa strasne casto niekedy smivalo ze sa mi kývu zuby, vypluvam ich postupne…nic zle sa zatial v mojom živote nestalo…Len som sa zacala lepsie starat o zuby🤣
@1994mari1994 rovnaky sen som mala a viem že od malička sa takyto sen v našej rodine spája z bolastov, smrťov atd..
Priznam sa vystrašila som sa a hned tie tváre ludi ked som poviedala že čo som snivala...🙄
Pre istotu som išla do snáru (neverím na to ale pre istotu, nech sa ukludním)
Našla som si tam že vraj nový život bude onedlho vo mne alebo také niečo tam pisalo v súvislosti z tehotenstvom, zajtra deň som mala vklad embryjka a podarilo sa to.. Tak že asi len náhoda ale neudialo sa nič zlé od vtedy 😏😁
mne sa to tiez sem tam sniva, je to neprijemny sen ,ale neznamena to nic . mozno ta boleli zuby alebo sa bojis podvedome kazenia zubov ,co s nimi bude v buducnosti atd, a hlava sa s tym vyrovnava po svojom
Nič to neznamená. Ja bežne vo sne vypluvam zuby do umývadla 😀
vypadnutý zub - smrť
hnilý zub, pokazený - choroba
ešte záleží kde je ten zub.... ak vpredu - najbližšia rodina.
čím viac dozadu - tým viac vzdialenejšia rodina...
no, tak sny o zuboch vseobecne nevestia nic dobre. zatial sa mi to este nevyplnilo, ale vsade sa mozes docitat, ze to suvisi s chorobou, ci so smrtou. ale netreba sa plasit🙂 ci sa tomu da verit, je fakt diskutabilne🙂
Mne sa raz snívalo o 2 predných vypadnutie zuboch na druhy deň nám zavolal mužov Otec ,e mu zomrela Teta. Od vtedy sa mi nikdy nič podobne neprisnilo o zuboch... tazko povedat moze to byt náhoda ale aj nemusí...
@1994mari1994 ja som take sny mavala v detstve a aj neskor a budila sa cela stuhnuta od strachu. Za mna... je to sposobene nejakym strachom.
@euka210 môže byť v poslednej dobe prežívam stres strach
Vždy, keď sa mi snívalo, že mi vypadli zuby alebo sa kývali do pár dní mi zomrel niekto z rodiny..
Ahojte mne sa snívalo že mi vypadli všetky zuby , čítala som neznamena to nič dobre, ale mala nám spadla z odrážala a vypadli jej 2 zubky, mohol byť ten sen, teda nočná mora aj stoho že som mala ťažšký deň a bála som sa o ňu?
Sníva sa mi o zuboch bezne 😅