prosim poradte na nete som nic konkretne nenasla.snivalo sa mi o vcelach fuj bolo to hrozne najprv ma stipali lebo som sa zahanala aa boli v obrovskych rojoch fuj a potom mi nieekto vysvetlil ze nesniem sa zahannat a nebudu ma stipat a oni mi vtych velkych rojoch sadali na tvar fuuj potom odleteli a zase si mi sadli na tvar nikdy sa mi noc taketo nesnivalo...co to moze znamenat.....
@19misiatko93 dobrý deň. Ja som.odpovedala na vás sen mojim príbehom. Len som si nevšimla že so nestačila vaše meno. Dúfam že si ti prečítate.
Dobrý deň dostala som sa k vášmu komentu. Lebo dnes v noci sa mi snívalo tiež o včelách. A to tak že nejaká vrstva polepena ku sebe tmavá, bol tam život cítila som to lebo sa to hemžilo a chcelo mi to ublížiť bodanim ako včely. A na Ce lo sa mi to hodilo či mi to niekto hodil a vedela som že mi to chce ublížiť. A ja som to rukou zobrala z tej tvári acprilepilo sa mi to na prsty a ja som s tým triasla a triasla a nie sa toho zbaviť.az na koniec som do zhodila do niekoho ,pravdepodobne do tej osoby ktorá mi chcela nejakým spôsobom ublížiť a to hodila či vyslala ku mne.ale hrozné to bolo lebo viem len jedno že by to malo ublížiť.ze mi to chcelo spôsobiť bolesť veľkú aby som sa nemohla brániť.aby sa mi stalo niečo zle. Vidím že vás príspevok je starší.a tak ak môžem rada by som sa opýtala, či potom sne ste mali nejaký skúsenosť v živote ktorá vám dala súvis s tým čo som vám snívalo.dakujem.