Sen o vážnej smrteľnej chorobe

8. dec 2024

Čo znamená,keď sa mi snívalo,že mi zistili vážnu chorobu rakovinu. Nechceli ma pustiť s nemocnice, zavreli ma ako do väzenia. Strážili ma a nebola šanca odísť, ani zavolať. Muž ma čakal mali sme ísť na koncert. A nikto ma nepočúval.Vsetko bolo také čudné aj ľudia..vie niekto čo by to mohlo byť?

slovakboy
8. dec 2024

Sny sú hlasom podvedomie. V sne sa ozýva tvoje podvedomie. Dobrý psychiater sa zvykne pýtať na sny pretože mu to dáva informáciu o pacientovim stave. Mne sa snívali zle sny v čase kedy som prežíval nejakú bolesť smutok traumu strach. A naopak som mal krásne sny o lietaní ako superman (len som musel v ruke držať niečo ako kovový štít a s ním som mohol letieť ako sa mi zachcelo. O chorobe nič. Ale myslím že sa len podvedome obavas choroby preto sa ti to sníva. Nič nadprirodzené za tým nehladaj. Je to hlas tvojho strachu a obavajuceho sa podvedomia.

autor
8. dec 2024

@slovakboy Vďaka za odpoveď. Nie choroby sa absolútne nebojím. Skôr možno tým ,že mám psychicky náročnú prácu so seniormi .A denno denne počúvam o chorobách.

slovakboy
9. dec 2024

Áno to môže byt tiež dôvod. Myšlienky z predošlého dňa sa v noci zobrazia vo forme sna s príbehom.