Ahojte dievcata, musim sa s Vami podelit o moj dnesny sen. Mala som uplne zivy sen o tom ze som tehotna dokonca som videla aj svoj tehotensky test a potvrdzoval to boli tam //. Pamatam si ako som si hladkala brusko, a uz sa mi zdalo ze mi aj rastie 😀 . Priatel bol nadseny a oznamila som mu to na beznom nakupe potravin 😀 . A prislo mi zle a vraj zabera na to pivo, na tie nevolnosti mi povedal a rovno v supermarkete aj kupil. 😀 😀 😀 Ale zobudila som sa rano s rukou na brusku. Popritom mi ani jeden nepijeme vobec a dietatko este neplanujeme. Niekedy nerozumien svoje sny 😀 😀
@mbabika z vlastnej skúsenosti viem, že niektoré sny sa aj splnia 🙂 Keď som čakala dcérku, tak sa mi 3-krát za celé tehotenstvo snívalo, že som porodila dievčatko a aj som porodila 🙂 Keď som otehotnela so synčekom mi volala kamarátka, že sa jej snívalo že som tehotná a ja som jej s úsmevom povedala, že naozaj čakám bábo...A mne sa zasa pre zmenu snívalo, že som pôrodila synčeka, aj som porodila 🙂 Presne ako píše jarmilka1985. Ak máš pocit, že by si mohla byť tehotná urob si test
no baby tak to aby som sla do lekarne a kupila test, potesilo by ma to ale zas planovane by to tiez este nebolo. ved to je sen.... ako to moze byt tak prepojene? 😒
@mbabika jaj no,mne sa snivalo,to som este na gympel chodila,ze som porodila chlapceka. No aj som porodila,ale dobrych 18 rokov po sne. A nedavno sa mi snivalo,ze mam,3.dieta,ze som ho rodila.ale to je len moja tuzba po este jednom babatku.
nech sa ti splni vtedy,ked budes chciet.
p.s. Babo vie,kedy ma prist. 🙂)
Dnes sa mi snivalo že som tehu, test mal //...manžel sa veľmi tešil...kedy sa sny splnia.....ved to je moje jediné prianie....
Ahojte snazilky... som sa co sme tehotná videla pri mori... myslíte že to niečo znamená? Ktorá ste po takom sne aj naozaj tehotné boli?
Ahojte baby...uz druhu noc sa mi sniva o tehotenstve...sniva sa mi, ze som tehotna, su to take zive sny. Dnes sa mi snivalo, ze som bola na sone a doktor mi povedal, ze som v 9tt. S priatelom by sme babo chceli ale planujeme ho az o trosku neskor, ked si doriesime nejake veci. Ale nebranili by sme sa mu ani teraz. Beriem sice HAK ale tento mesiac som jednu tabletku zabudla a potom som brala aj antibiotika...baby co si o tom myslite? Mali ste niektora podobne sny?
Ahojte holky starsia diskusia ale mozno este niekto napise pri prvej dcerke sa mi to snivalo a mesiac nato uz som bola tehotna riadne sa mi snivalo o dvoch ciarkach na teste o hladkani bruska a dnes zasa 🙂 meska mi ms a mam bolesti ale neprichadza teraz sme neplanovali tak uvidime :D
Mne sa dnes v noci snivalo ze som bola tehotna. 😊 A aj naozaj, velmi tuzime po babatku. Snazime sa pol roka. Dufam ze sa to splniiiiii😍💫💫
Mne sa snivalo o pozitivnom teste,o par dni ze sestra bola tehu a predtym mi baba povedala ze sa jej snivalo ze som bola tehu.
Freud by tvoje sen vylozil inac. Okrem vedomia, podvedomia mas aj nevedomie. A podla mna z toho nevedomia sa ti to vynorilo. Kazda zena ma v sebe geneticky zakodovane ze bude matkou. Podla mna a podla uja Freuda ty dieta aj chces a preto ten sen. Casto sa nam sniva o tom co by sme chceli. Je to uplne normalne. Ak ma tvoj sen mysticky podklad tak ti to signalizuje ze budes onedlho cakat babo! 🙂 Medzi nami urob si tehotensky test. Nase telo je plne chemickych procesov a mozno cakas babo a este o tom nevies. 🙂