Ahojte. Poslednú noc sa mi snívalo že mi umrela moja mama a tá už dlho nežije. 15.12 to bude 10 rokov. Nikde som nenašla význam takéhoto sna. Všade sa píše o smrti ešte živej osoby. Neviete čo to môže znamenať? Prosím negatívne komentáre sem nepíšte je to naozaj neprijemné si to pripominat a opäť to zažívať.
Ďakujem za normálne komentáre.
@babababka ale bol už dotyčný reálne mrtvy? Ze zomrel v podstate 2x?
Podvedomie ti vytiahlo túto spomienku a premietlo do nepríjemného sna, to je cele
Žiadny význam to nemá, obyčajný sen.
Iba že na ňu myslíš, chýba ti, nič viac.
Kto ta presvedcil ze to ma vyznam? Najdi ho a vynadaj mu nech si nevymysla blbosti s ktorymi ty stracas cas.
Mne sa snivalo ze mam drevene zuby a ani nie do roka Dacia predstavila nove Sandero. Nahoda??
Áno všetci sú už nebohí.
U nás v rodine sú ľudia ktorým sa to deje . Dajú za toho človeka odslúžiť sv. omšu a prejde to. Nesníva sa im o tom istom človeku. Keď mi zomrel brat (16r) mame sa o ňom často snívalo, zdalo sa jej že chodí po dome, záhrade - cez deň. Až sa raz v noci tak zobudila zo sna a povedala: keď si si ho Bože vzal tak ho maj, ale mňa už netráp takto. Prestalo to. Dlhé roky sa jej o ňom nesnívalo, teraz keď sa jej sny obnovia, dá na omšu a prestane to. Mojej krstnej sa tiež radi snívajú mŕtvi ľudia.
Podvedomie ti vytiahlo spomienku. Ja si napríklad doteraz pamätám sen, ktorý som mala ako malé dieťa. Že som bola v pivnici naháňal ma had, ktorý sa premenil na mačku. Nič neznamenal ale pamätám si ho už roky 🤣
Blizi sa 10. vyrocie smrti, mohla si si na to cez den spomenut a preto sa to zjavilo v sne. Je mozne, ze to aj nemas uplne spracovane, hoci to uz bolo davnejsie.
jasné, že ti je nepríjemné si to opáť pripomínať - tak nerozbabrávaj sen, ktorý vo svojej podstate nič neznamená, už si sa zobudila, sen odoznel, ideme ďalej... netráp sama seba zbytočnými špekuláciami o tom, čo sen znamená, neznamená nič
@martinmmartin 🤣🤣🤣 si zabil
Ja bežne snívam o mŕtvych príbuzných.Hlavne o synovi a babke,menej o rodičoch.Minimálne raz do týždňa.Význam neviem.