dobry vecer..vcera v noci sa mi snival hororovy sen ze mi zomrela moja dcera...boli to zmiesane sny hnusne potom .....este dnes sa neviem z toho spamatat..stalo sa vam nieco podobne..?
Akurát to znamená, že na ňu často myslíš a preto tvoje podvedomie vyrobilo sen o nej. Nič menej, nič viac
vo sne málokedy smrť znamená aj fyzickú smrť... a bol to len sen ja keby som mala brať vážne všetko, čo mne sa snívalo tak už som asi na psychiatrii 😂
Mne sa tiež všeliaké hnusné sny snívali … nič to neznamená
Raz za čas mám aj hnusné sny a aj sa mi stalo, že som bola z toho vykolajena, ale vždy si pozriem, čo to znamená v Snári, aby som sa upokojila
zle by bolo keby : dcéra sa v sne smiala, bola v bielych šatách, plávala v kalnej a špinavej vode, odplávala preč - kývala ti z druhej strany rieky, odchádzala preč , ďaleko a ani by sa neotočila.... to sú sny ktoré predpovedajú zlú budúcnosť...
Smrť človeka v sne=ten človek bude dlho žiť. 😉
Naposledy asi pred týždňom sa mi snívalo tiež o synovi, že skočil z balkóna mojich rodičov. Sem-tam sa mi vie taký hororový sen prisniť, to aj zo spánku kričím, že samu seba zobudím. 😒Snažím sa na to nemyslieť.
Áno, presne pred týždňom sa mi snívalo o smrti môjho syna. My sme šli autom a on nás akože obehol na bicykli a v tom ho zrazilo auto. Bolo to niečo strašné 😢😢😢😢 ani nejdem opisovať detaily. Celý den som z toho bola v... Stokrát som mu volala, či je Ok
Mozno len dospieva a ty zacinas mat pocit, ze ju akoze stracas, a prenieslo sa ti to takto do sna.
@asia83 to je taka blbosť až to boli 🙂
@leuska15leuska15 Ďakujem za mimoriadne inteligentnú spätnú väzbu, aj za vysvetlenie. Hneď ste ma presvedčili. 🙂
@asia83 tak co inteligentné sa dá povedať na to, keď niekto tvrdí, že ak sa ti sníva o niekoho smrti tak bude dlho žiť? Na základe čoho to tvrdíte? Ze to nejaká babka povedala? Mozog tvorí sny len tak halabala podľa toho, na čo myslíte alebo len po triedi náhodné myšlienky a vnemy. A určite nie podľa toho, kto bude ako dlho žiť.... Mate na to nejaké dôkazy? Babke sa napríklad často snívalo o smrti dvoch svojich synov (alkoholici). Jeden zomrel v 23 rokoch a druhy 40. Čiže ani jeden nežil dlho. Jej mozog tvoril sny o ich smrti preto, lebo sa toho obávala a myslela na to. To sú vedecké fakty a nie nejaké tliachaniny
Je to len SEN 😉