Dobre rano mala som taky sen že priatel sa somnou vobec nerozpraval a ze s jeho kamosmi chodili von baby a tak... z že som ho podstate nezaujimala ale v sne som citila ze ma lubi a ze ho to aj boli neviete mi poradit ja často rozmyslam nad vecmi a tak tak to mohlo byt z toho? Lebo mne sa niekedy stalo ze som o niecom snivala a a fakt sa to v realnom zivote stalo takze sa bojim..
Podľa mňa sa ti len myšlienky preniesli do sna. Ono sa to niekedy stáva a priznám sa, že mne už nielkoľko krát. No nejak som za tým zatiaľ nič nehľadala
@erikacizmova je to úplne normálne, že keď nad tým rozmýšľaš, tak potom sa ti o tom aj sníva
@erikacizmova do sna sa ti prenasa vlastna neistota. tak sa ti takto vizualizovala.
chces verit, ze ta lubi a zaroven to spochybnujes, ci si dost zaujimava a udrzis si ho.
preto sa ti take veci snivaju.
ak ta opusti a bude radsej s kamosmi nahanat baby, tak preto, ze si sa tolko spochybnovala, az si pre neho stratila cenu. alebo preto, ze od neistoty nakonec budes robit ziarlivostne sceny.
Netrapila by som sa tym, ono casto sa nam ukazuje to na co myslime, ale neber to ako realitu.
@erikacizmova Podľa mňa by si sa vôbec nemala zaoberať takými snami 🙂 buď v pohode
Jasne že hej, mam kamošku v nemocnici, čaká na pôrod, mne sa teda v noci snívalo, že rodím 😀 hocikedy sa mi popletu veci na ktoré cez deň myslím, niekedy stačí malinká myšlienka nepodstatna a nejako sa mi to premietne do sna 😀