Možno to bude znieť zvláštne ale snívalo sa mi o pozitívnom teste. Dieťa neplánujeme, prežívam tak trošku aj strach či by som nemohla byť tehotna. Test dnes ráno negatívny. Ale dosť ma to znepokojilo. Mohol ten sen byť nejak pravdivý. Robila som si nejaký digitálny test a ukázal vysledok, teda skôr napísal že som 2 týždne tehotná. Veríte snom a reálne sa môže stať alebo to s možným tehotenstvom nemá spoločne? Chránime sa čiže bol šok ak by sa to stalo
@lenkadenisa tak moje testy sú zatiaľ negatívne. Čiže neviem, možno to bol len sen a možno mi ukazuj3, že test môže byť pozitívny.
Mne sa snívalo, že som vyhrala milión. Dodnes čakám a nič 🤷♀️ čiže vieš akú výpovednú hodnotu môže mať sen
no hlavne nestresuj kvoli snu :D snivaju sa mi tolke nezmysly, ze keby kazdy jeden riesim detailne, tak mam hlavu ako balon a zblaznim sa z toho :D
ci kks , toto je uz moc...kolko mas rokov? ......neverim
@janka_01 je to len sen 😂 my sme chceli, aby bol pozitívny, tak som si to asi nejak vsugerovala vtedy
Mne sa snívalo, že žijem v nádhernej vile vo Francúzsku... never snom 😉
@janka_01 snívalo sa mi, že si robím digitálny test, bol pozitívny, tak som si ho išla v polospánku spraviť a aj v skutočnosti bol pozitívny 🤰🏼