Sen o pozitívnom tehotenskom teste

janka_01
3. nov 2022

Možno to bude znieť zvláštne ale snívalo sa mi o pozitívnom teste. Dieťa neplánujeme, prežívam tak trošku aj strach či by som nemohla byť tehotna. Test dnes ráno negatívny. Ale dosť ma to znepokojilo. Mohol ten sen byť nejak pravdivý. Robila som si nejaký digitálny test a ukázal vysledok, teda skôr napísal že som 2 týždne tehotná. Veríte snom a reálne sa môže stať alebo to s možným tehotenstvom nemá spoločne? Chránime sa čiže bol šok ak by sa to stalo

lenkadenisa
3. nov 2022

@janka_01 snívalo sa mi, že si robím digitálny test, bol pozitívny, tak som si ho išla v polospánku spraviť a aj v skutočnosti bol pozitívny 🤰🏼

janka_01
autor
3. nov 2022

@lenkadenisa tak moje testy sú zatiaľ negatívne. Čiže neviem, možno to bol len sen a možno mi ukazuj3, že test môže byť pozitívny.

domka222
3. nov 2022

Mne sa snívalo, že som vyhrala milión. Dodnes čakám a nič 🤷‍♀️ čiže vieš akú výpovednú hodnotu môže mať sen

martul
3. nov 2022

@janka_01 Chýbajú mi v tvojom príspevku rehotajúci smajlíci a úvodzovky. To sa nepýtaš vážne, že?!

martul
3. nov 2022

@janka_01 A ešte ti niečo prezradím, možno to bude novinka pre teba. Ale tehotenské testy si robia baby po sexe a nie po snoch.🙈

janka_01
autor
3. nov 2022

@martul viem, že to je len sen ale nejak ma to znepokojilo. Aj sex som mala práve pred dvoma týždňami a aj pred týždňom. Neviem čo mi to napadlo 🤦‍♀️

bronik89
3. nov 2022

no hlavne nestresuj kvoli snu :D snivaju sa mi tolke nezmysly, ze keby kazdy jeden riesim detailne, tak mam hlavu ako balon a zblaznim sa z toho :D

eva193
3. nov 2022

ci kks , toto je uz moc...kolko mas rokov? ......neverim

lenkadenisa
3. nov 2022

@janka_01 je to len sen 😂 my sme chceli, aby bol pozitívny, tak som si to asi nejak vsugerovala vtedy

janka_01
autor
3. nov 2022

@bronik89 veľa krát sa mi snívalo o tehotenstve a nič z toho nebolo ale to som nemala sexuálny život 😀teraz naozaj netuším prečo nad tým rozmýšľam. Možno tam tú druhú čiarku tak nechcem vidieť, že sa až zjavila v sne🤦‍♀️

luciador
3. nov 2022

@janka_01 Ja keď som veľmi chcela byť tehotná,tak sa mi snívalo, že mám pozitívny test, snívalo sa mi to niekoľkokrát. V skutočnosti nikdy pozitívny nebol. Netreba prikladať vážnosť snom...

petra735
3. nov 2022

Mne sa snívalo, že žijem v nádhernej vile vo Francúzsku... never snom 😉