dobrý deň prajem mal som sen že som dostal byť a išli sme tam pozrieť bol som tam ja moja žena a dcera sme si popozerali byť a v jednej miestnosti bola veľká skriňa so sochmi a v druhej miestotni zase bola skriňa a boli tam veľké umelé bábiky a povedal som manželke že nech sa ide pozrieť do kuchyne ako to tam vyzerá a nasla mŕtve telo ,,čo to znamená prosím vás 🙃🙃🙃
@romanestera Neznamená to vôbec nič. Zabudni na to, už aj väčšie blbosti sa mi snívali (stál som vedľa sanitky, v ktorej pitvali človeka za živa). Najlepšie urobíš, keď nebudeš riešiť 🙂
Vies co sa vsetko ludom sniva za hovadiny? To tvoje je vlazny odvar. A nic sa nedeje , zivot ide dalej. A ano,mimochodom, urcite umries aj cela tvoja rodina a manzelka s rodinou tiez, len nevies kedy. A vdakabohu za to, lebo by sa na tejto planete nedalo hnut.
@thirstymonk mne sa vcera zas snivalo,ze som si v kostole s nejakymi babkami rozdavala pri stromceku darceky a dnu vtrhol rys ostrovid a zacal ma hryzt do nohy.😅
@lubkovaandrejka Inač sa smeješ, ale od znameho, čo robi na centralnom prijme, tak mam taku haluz... že jedna starka raz tam prišla do krvi doškriabana... a že jej to urobila mačička, ktoru našla v lese.
No a napokon vysvitlo, že to nebola žiadna mačička, ale mlaďa rysa ostrovida :D
@thirstymonk tak to som rada,ze mne sa to nastastie len snívalo:D dufam,ze ta babicka nemala besnotu alebo co. Ale riadna nahoda,ze prave natrafila na rysa.
Zaspomínaj si akými blbosťami sa zaoberáš v stave bdelosti. Čo si s čím stotožňuješ.
Pokial sa ten sen neopakuje tak najskor to bude takto:
-Byt a rodina: Môže to symbolizovať nové začiatky alebo zmeny vo vašom rodinnom živote. Možno prechádzate obdobím zmien alebo uvažujete o niečom novom, čo by mohlo ovplyvniť vašu rodinu.
-Sochy a bábiky: Sochy môžu predstavovať niečo pevné a nemenné, zatiaľ čo bábiky môžu symbolizovať niečo falošné alebo neživé. Možno máte v živote veci, ktoré sú nehybné a nemenné, alebo sa stretávate s niečím, čo považujete za neautentické.
-Mŕtve telo: Tento symbol môže byť veľmi znepokojujúci. Môže predstavovať niečo, čo ste stratili alebo čo už v živote nefunguje. Môže to byť starý vzorec správania, vzťah alebo časť vašej osobnosti, ktorú ste opustili.