Sen o mŕtvom starom otcovi

simonasimca23
9. apr 2023

Ahojte , dnešná noc bola premňa hrozná...Sníval sa mi sen s mojim starkým ktorý zomrel pred 11 rokmi ....Práve dnešnú noc som dostala znovu informáciu že zomrel......Viem že pohrebu som sa chcela veľmi zúčastniť....ale starká začala robiť veľký krik pomne aj po mame ....bola veľmi zlá....Neviem či si dobre pamätám ale pohrebu som sa pravdepodobne nezúčastnila....Tiež si pamätám že v sne som bola zmätená s toho že ako mohol druhý krát zomrieť....prosím Vás neviete čo tieto sny majú znamenať?

jaskolka
9. apr 2023

Nič. Sú to len sny.

simonasimca23
autor
9. apr 2023

@jaskolka s týmto nesúhlasím....každý sen ma svoj význam....

gabika8855
9. apr 2023

Chod mu zapalit sviecku na hrob

oli18
9. apr 2023

Keby sme mali verit snom a ocakavat , ze to, co znamenaju, ze sa stane, uz je kazdy druhy clovek na praskoch.🙉

katkine_terapie
9. apr 2023

@simonasimca23 stalo sa nieco predchadzajuci den? Nemoze to mat suvis s niecim nedoriesenym, co sa ti teraz aktualne deje? Chces robit nieco a niekto ti v tom brani? Ake asociacie ti napadaju pri tomto sne? Co si v nom citila? Jediny, kto ti vie vylozit tvoj sen si ty sama 🙂 Tak skus, urcite na nieco prides. Mozno sen vobec nesuvisi s dedkom. Smrt v sne moze naznacovat aj nove zaciatky. Skumaj a zistis, co ti sen chcel povedat.

0silvia0
9. apr 2023

@simonasimca23 ved si vygoogli snar, ked veris snom. O tejto tematike mrtvych tam najdes dost materialu. Neviem preco sa s touto otazkou obracias na modreho kona, kde ti aj tak 90% napise, ze snom neveri.

bloger
9. apr 2023

@simonasimca23 Sny o zosnulom človeku, ktorý nám bol blízky, môžeme zažiť vtedy, keď v našom živote dochádza k zmene. Ide napríklad o sťahovanie, svadbu, zmenu práce alebo stretnutie s novou osobou, ktoré v nás zanechalo stopu.

jaskolka
9. apr 2023

@simonasimca23 sny sú výsledkom toho, čo náš mozog v noci spracúva, a ako pracuje, keď ešte nie je (alebo už nie) v hlbokom spánku. Vážne myslíš, že takéto pár sekundové, maximálne pár minútové záblesky majú nejaký význam?