Sen o mŕtvom

toffifee0902
15. sep 2023

Dobrý deň, pred mesiacom mi umrela babka. Túto noc som mala s nou živý sen , povedala mi , že čoskoro budeme spolu . Rozmýšľam nad váhou tohto sna . 😪

mogaa
15. sep 2023

@toffifee0902 daj odslúžiť zádušnú omšu a ďalej sa tým netráp.....čo má prísť , príde.....a babka má pravdu, určite sa raz stretnete....ale večnosť čas nepozná, tak sa tým netráp....

cubo2
15. sep 2023

Ber to tak, že babka už bude na druhom svete celú večnosť, tak ber to tak, že aj keby si ešte 40 rokov žila, pre babku je to čoskoro, veď čo je to pár desiatok rokov oproti večnosti..

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chica007
15. sep 2023

@toffifee0902 Tvoja babka potrebuje tvoju skutocnu pomoc, pomoz jej, daj odsluzit gregorianske sv. omse, tie pomahaju najviac v utrpeni, vies, kazdy z nas sa musi odputat od tohoto sveta a zaplatit to zle co na tomto svete vykonal-nikto z nas nie je dokonaly, no do neba nevojde nic neciste. Urcite babka urobila vela dobrych veci, za ktore ju caka odmena, no za to zle, co sa uz nedalo odcinit musi si mozno este dost odtrpiet. Osobny sud je vraj velmi velmi prisny a aj to najhorsie ludske utrpenie je v porovnani s tym po smrti iba rozkos. Tie duse, ktore mali milost sa rozpravat s ludni ako to opisuje Maria Simma v knihe Dostante nas odtialto, hovoria, ze v ponati na nase roky oni bezne trpia aj 20-60 rokov. Skus si ju precitat, je aj onlline e-kniha. Po smrti zivot kontinualne pokracuje , neide este domov, do neba, kym na to nie je pripraveny. No a len Pan Boh vie kolko rokov tych ludskych mas ty pred sebou- babka to nevie, len ta chcela potesit, ze to rychlo ubehne-ved roky neskutocne utekaju. Pomahaj jej, ona ti bude tiez pomahat tak velmi ak velmi jej ty teraz pomozes. Ona za seba nemoze prosit, ale za teba moze! Tak to vyuzij!

diewcatqoo
15. sep 2023

Minimalne raz do mesiaca sa mi sniva zivy sen s mojim dedkom, ktory zomrel pred 13 rokmi. Mali sme spolu velmi pekny vztah a vzdy mi bude chybat. Myslim, ze podvedomie pracuje a preto u mna tie sny s dedkom. Netrapim sa kvoli tomu, prave naopak, som rada, ze ho vidim aspon v tych snoch.
U teba je to este velmi cerstve, takze vobec nic si z toho nerob. Podvedomie pracuje, nic ine by som za tym nehladala.

janinah
15. sep 2023

Pokiaľ sa mŕtvy v snoch zjavuje ako by bol živý tak je s nim všetko v poriadku.Ak sa zjavuje neupraveny,strapaty,otrhany tak potrebuje našu pomoc...omšu a modlitby este viac ako je bežné.