Sen o mŕtvom

katka2505
5. mar 2023

Ahoj baby. Babka nám umrela pred 6 rokmi a po strašne dlhom čase sa mi o nej snívalo. Mám v tom hľadať nejakú symboliku?

moonlight1210
5. mar 2023

@katka2505 nie. Nahoda.

bloger
5. mar 2023

@katka2505 A čo sa ti s ňou snívalo prezradíš? Teda povedala ti niečo konkrétne? Zrejme ťa mala rada. Možno je v tom nejaká symbolika.

katka2505
autor
5. mar 2023

@bloger
Práveže nehovorila vôbec nič. Cestovali sme spolu autobusom a jeden pán tam strašne kašlal a kýchal. Povedala som jej, nech si dá radšej rúško (popri tom, ja som nikdy nebola nejaká rúšková, nosila som, len keď to bolo nákazané a kde to bolo nákazané). Potom som jej pomohla vystúpiť a vyberala som kufre z odkladacieho priestoru autobusu. A potom som sa zobudila.

bloger
5. mar 2023

@katka2505 Niekedy to môže mať hlbší význam. A nemusí tomu človek hned rozumieť. Možno ti chcela naznačiť aby si sa chránila. Svoje zdravie a tak.

54tinka54
5. mar 2023

@katka2505 ak si veriaca, daj za ňu slúžiť omšu.

bylinka25
5. mar 2023

Mne sa často sníva s mojim nebohým bratom, ktorý zomrel ako 17-ročný.
V tých snoch ho vidím v čiernom obleku, bielej košeli, má čiernu viazanku, stále sa usmieva.
Mávam aj "živé" sny, vtedy cítim jeho vôňu pánskej kolínskej, ktorú používal.
Raz som mala takýto sen a v ňom mi povedal, že už nebudem sama, že do môjho života príde niekto, kto ho naplní šťastím. A prišiel, po pár mesiacoch som sa zoznámila s mojim terajším manželom.
To, že ho vidím stále usmiateho značí, že mu je už dobre, že je v nebi šťastný.
A tiež som cítila , jeho ruku položenú na mojom pleci, keď som kráčala do kostola na sobáš, aj počas sobáša, neviem, či veríte , ale ja áno.
V deň nášho sobáša sa Levočou prehnala krátka búrka, ukázala sa aj dúha a keď išli do kostola, krásne nám svietilo slnko, myslím, že existuje niečo medzi nebom a zemou.