Ahojte chcem sa opýtať čo znamená keď sa človeku sníva o mŕtvej rybe v akváriu ďakujem.
@savoya normálne som sa opýtala len niektorý nemajú snahu odpovedať normálne len vysmiať človeka nemusela odpovedať ale taký ľudia bez toho nemôžu asi žiť 🙂
No nedalo mi... sny nič neznamenajú. Ich výklad sú len povery. Rovnako ako veštenie, urieknutie, nosenie červenej kabaly a podobne bludy. Ale ak tomu veríš, nech sa páči, 2 sekundy googlenia:
Mŕtva ryba je symbolom duševných problémov, citového trápenia, duchovného pádu.
@hettinka ako pre koho sú to bludy za to že na to niekto neverí treba hneď druhého vysmiať? 🙂
Presne,len trapne zhadzuju autora prispevku do diskusie.Uz mi toto forum lezie na nervy.Tu nechodia normalni ludia.Len posmievaci a skodoradostni idioti.Tiez som napisala ,bola som zvedava co znamena sen o slonovi.A jeden debil mi napisal ze som xenofob a nepaco sa mi vzhlad mojej vaginy.Pritom som mala velmi prijemny sen.
@hettinka verejné fórum kde si majú ľudia radiť a normálne spolu komunikovať a nie vysmievať sa z druhých to vy zjavne nepochopíte takým ľuďom ako vy to nedochádza 🙂
Opakujem, nevysmievam sa, len konštatujem, že sny sú prirodzená súčasť života, mozog spracúva vnemy a nič neznamenajú do budúcnosti, ani sa nimi netreba riadit. Mysli pozitívne radšej.
@savoya a ty si co poradila?
Veď som jej vyššie napísala, čo pisu v snari...keď tomu chce veriť, nech veri že “Mŕtva ryba je symbolom duševných problémov, citového trápenia, duchovného pádu.”
Zdroj: http://www.zverokruh.sk/snar/ryby-ryba/
@hettinka každý verí v to čo veriť chce ja tu tiež nikoho nenabádam aby veril keď má na to iný názor
@pravdovrav11
taky debilny vyklad som este nikdy nepocula
Mŕtva ryba je symbolom duševných problémov, citového trápenia, duchovného pádu...
@pravdovrav11
Ty taky sen nikdy nebudes mat lebo si chudera ,ktora vidi vsetko len cierne a sa posmieva ked si tu chce niekto vylozit svoj sen.Musis byt strasne nestastna.Je mi ta luto!
Moj sen bol velmi prijemny,bola som v nom stastna.Biely slon je symbolom stastia,trvaleho uspechu.atd.
ty xenofobma vagina!!!
Ze je najvyšší čas vyčistiť akvárium 🐠🐟🤣