Ahojte ...Čo znamená keď sa sníva s hadmi..Veštica mi v sne dala kartu na stôl na ktorej boli hady..sama veštica sa tej karty zľakla ako keby najhoršia na svete...Potom sa mi tie hady zjavili v krabici bolo čierne so žltými pruhmi.. a bolo ich tam asi 10..Bála som sa ich syčali na mňa. 🙈🙈🙈
Podľa niektorých snarov had znamená zradu. Ak ťa uhryzne tak ťa niekto zradí. Tým že na teba sycal, to je možno len varovanie. Celkovo sny len zaobaluju tvoje podvedomie a nevedia predpovedať čo sa stane - len reagujú na tvoje pocity a situáciu - deje sa niečo v tvojom živote, v čom sa cítiš neista alebo "sama proti všetkým"? Prípadne tá sklamal nejaký známy alebo priateľ?
Skus si vyhladat na internete, najdete ti toho velmi vela 😀 Ale tak ci by som tomu realne verila, to je zase druha vec :D
@mon2523 veď práve na internete je toho veľa a rôzneho..tak čomu veriť
Žeby falošní ľudia v tvojom okolí.... na ústach med a v srdci jed 👉
Bol to iba sen, v snoch preberame to co sme nestihli v bdelom stave. Hnusne sny su ked mame zle obdobie, pekne sny ked sa citime fajn. Nic viac ani nic menej to neznamena.
@daniela2202 tak falošných ľudí mám okolo seba veľa
V snoch sa nevyznám, ale keď had syci tak sa boji on teba a upozorňuje na seba aby si na neho náhodou nestúpila