Sen o duchovi

20. dec 2021

Ahojte. Dnes sa mi sníval sen,teda nebolo to prvý krát, čo taky sen sa mi sníval. Bola som u mojej mami, ešte to bolo pred prerabkou izby, prezliekali sme periny, akurát sme naťahovali plachtu na posteľ keď ma niečo vtiahlo do postele, hovorim mama vidíš? Máš tu ducha, cítila som hnev, začala som sa mu prihovárať, nadávala som mu v podstate, aby odišiel,.. Keď sme sa chceli osvedčíť ci je to tak ozaj, tak znova ma vtiahol do postele ale to bolo len také ako myknutie, vybehli sme s izby von. Na chodbe som hovorila mame, že už k nej nepôjdem a ako tam môže spať a keď sme tam spávali spolu, že už som cítila strach. Išli sme do obyvky. No a potom naspäť do izby a v tom sa dvere zavreli a udreli moju mamu, hovorim toto sa ti tu páči? Tak znovu som začala tomu duchovní nadávať že ublížil mojej mame, potom sme sa vrátili do obývačky a sledovali sme ako sa otvárajú a zatvárajú dvere, a už sme tam neboli sami bola tam aj teta s ujom tuším som tam videla aj krstnu a nejaký chlapec išiel k tým dverom hovorim nechoď tam lebo do teba vrazia.. A zobudila som sa. Snár je podľa mňa somarina sny musia mať iný význam len v tomto sa nevyznám co mi tým chce ten sen naznačiť.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veroniak12
20. dec 2021

Fuha, tak hlavne celkom strasidelne a asi by som sa sama bala keby sa mi nieco take snivalo. Nahodou ste nemali v rodine niekoho, kto mal nejake nezhody s tvojou maminou?

autor
21. dec 2021

@veroniak12 práveže nie

moonlight1210
21. dec 2021

Chaosne sny bez vyznamu sa zvyknu snivat nadranom. Ked uz je mozog trochu aktivny, hoci este spis. Takze spracuva podnety z okolia (zvuky, svetlo,…), ale premieta sa ti to do obrazov, ktore tvoj mozog najblizsie s tymi podnetmi asociuje. Takze trebars okolo teba nieco mierne hlasnejsie tukne, vo sne vidis havariu dvoch aut, alebo rucajuci sa dom. Sklbne ti nohou zo spanku, ty mas pocit, ze niekam padas. Ak si sa toho pocitu “straty rovnovahy” lakla moc a mas fobiu z vysok, kludne sa vo sne zrazu vidis na okraji vysokej budovy a pre nejaky dovod spadnes dole. A strhnes sa spotena, s buchajucim srdcom, vystrasena, ze aky hrozny, divoky sen.

S tym duchom to bolo najskor tak, ze ten pocit, ze ta proti tvojej voli vtiahlo nasilu do postele (udialo sa nieco proti tvojej voli) ta strasne nahneval. Ale nejak si nevedela v tom sne precitit pocit satisfakcie, ze sa obranis proti takej v podstate agresii na tvoju adresu (teda, ze vynadas tomu, das mu pocitit, ze tebe toto robit nebude), ked si “duchovi” vynadala. Tak sa ten motiv (nespokojnost, hnev) tiahol celym zvyskom sna. Potreba dostat zo seba pocit, ze ti ktosi/cosi urobilo proti tvojej voli.