Sen o bývalom

12. mar 2023

Pravidelne sa mi opakuje sen, že sa dám dokopy s mojím bývalým aj keď mi je odporný ( aj v sne aj v realite). Potom si uvedomím, že vlastne ho vôbec nechcem a poslem ho do prdele s tým, že sa vôbec nezmenil a je rovnaký neschopak a nimand ako keď sme sa rozišli. Jeho to hrozne zamrzí a snaží sa o mňa aj napriek tomu, že mám niekoho iného. Všade za mnou chodí, otravuje moju rodinu etc. A toto sa mi sníva aspoň raz za pol roka. Už som premýšľala že ho kontaktujem a opýtam sa ho aspoň ako sa má, pretože ma nebaví budiť sa s výčitkami svedomia. Čo si o tom myslíte? Je pravda že nás rozchod som iniciovala ja a pre neho to musela být strašná rana pretože je to ten typ človeka, čo si o sebe myslí, že je dokonalý a všetci okolo neho sú zlí.

bloger
12. mar 2023

Hovorí sa, že vyriekaného sa najviac naješ. Možno práve preto, že je taký nímand a neschopák potrebuje teba. Aby si ho naučila byť chlapom. A vôbec aby bol taký ako má byť. Možno práve ty to dokážeš. Ja verím, že nikoho nestretneš len tak náhodou.

danica2711
12. mar 2023

napadá mi len babkovský výrok "čo sa babe chcelo, to sa babe snilo"

autor
12. mar 2023

Tak teraz ste ma obaja dobre pobavili 😂

jaskolka
12. mar 2023

Preboha, to prečo ta taka blbosť trápi? Veď je to len sen, snívať sa ti môže hocičo, môžeš lietať, skákať z mosta, byť prezidentkou USA, aj Snehovou kráľovnou....
Akože ho chceš kontaktovať, lebo sa ti SNÍVA , že ta chce a ze ti otravuje rodinu? To ako fakt? Prepáč, ale väčšiu hlúposť som nepočula už dávno.

viestta
12. mar 2023

Ako mozes rozmyslat nad tym, ze sa budes zaujimat o to ako sa ma? Co tym dosiahnes? Sen je len sen, ked je raz ten chlap nepouzitelny, tak je nepouzitelny.

oli18
12. mar 2023

Uz koncia prazdniny, aj sny sa zmenia. A tie o znamkach sa plnia 🤣

guiseppinka
12. mar 2023

Mne sa tak s byvalym snivalo, ze sa davame dokopy, sme spolu, ale vzdy tam boli aj nejake posmesky atd, ziarlivost. A co to znamenalo? Tehotenstvo😂 vzdy pravidelne pred kazdym tehu... 😂😂😂