Ahojte. Neviem ako reagovat. Ide totiz o to ze nedavno sme prisli o babatko. Dost ma to vzalo samozrejme co ma vsak prekvapilo bola moja mala 6 rocna dcera kt mi povedala ze sa jej snivalo s chlapcekom kt jej povedal ze nemam byt smutna ze on nam posle babo. Ostala som prekvapena ze by sa toto mohlo snivat malemu 6 rocnemu dietatu
Áno mohlo. Známej tak došla rano malá dcérka do postele a začala jej hladkať bruško že ahoj bráško, že sa jej snívalo a naozaj za týždeň zistila že je v tom a majú chlapceka
@slniecko_12 nie ja sa nehnevám samozrejme len naozaj ráno pribehla že sa jej sníval sen kde bol chlapček že nemám byť smutná keďže ma to naozaj vzalo čo je normálne. A hlavne to že nám ho pošle malá sa veľmi na bábo tešila
Nehľadaj v tom nič medzi nebom a zemou. Proste sú to zážitky z dňa, jej túžby, vaše reči, jej priania všetko dokopy plus sa je to snívalo. Nie, nemá veštecké skúsenosti a všetky ostatné prípady,co predo mnou dievčatá opisovali sú náhody.
@stanulienkat jasné že vestkyňa nie je no asi si myslím že deti to inak vnímajú hoc je tomu skoro rok veľmi by sme chceli ❤
6 rocne dieta si dokaze vymyslat a povedat co chces pocut, lebo ta bezhranicne miluje. Mne z toho skor pride, ze tvoje dieta vidi ze si nestastna a chce ti pomoct.
Mozno sa podari
Buďte šťastná, je to vďaka tomu snu jasné, že dieťa mať budete. Deti sú vnímavejšie, tomu snu verte.
@asia83 veď to že vidia aj to čo my nie tak ktovie 🙂
@kittykat22 no tak fantáziu ma nenormálnu to je pravda 😁
Existujú veci medzi zemou a nebom, takže na tvojom mieste, by som bola šťastná, že sa tam má dobre ;)