Baby sedím v obývačke a za chrbtom mi spadol obraz. Nikdy pred tým nespadol. Myslíte, že je to nejaké zlé znamenie?
Unava materialu. To by bolo prve co by mi napadlo.
@solange7 nuž preskúmal som to a nič sa nezlomilo, nodpadlo. Srob je v rovnakej polohe a obraz bol položený na Tom srobe.. doska na ňom sa tiež nezlomila.
Aj nam sa to stalo... Najväčšia sranda bola, ze hacik ostal pekne na svojom mieste. Takze obraz sa musel nadvyhnut a spadnut. Dodnes nechápeme. V kazdom pripade sa nic zle nestalo.
No tak ho zhodil duch teda. Asi si chces precitat taketo odpovede.
No tak spadol ... niekedy stačí prievan, chlad, materiál pracuje, rozšíri sa zúži, posunie ... netreba za všetkým vidieť "bosoráctvo".
@dzulli1980 v pohode, okno zatvorené, žiadny prievan, alebo chlad.....normálna izbová teplota. A stalo sa mi už napr. Že som mala poskladané prádlo na kominik na gauči , tiež som tam sedela, driemala. Zrazu len zapukali parkety a kominik spadol akoby ho niekto rukou zhodil. 😆
@ailiba budem dúfať, že nič zle sa nestane. Že sa to proste stalo
Daj vedieť, keď zistíš príčinu.
Wau, u Vás sa teda dejú zaujímavé veci...
moja starka vzdy hovorila, ze ak takto bez priciny spadne obraz, v blizkej dobe niekto v rodine zomrie. u nas padol obraz aj predtym ako zomrel dedo, aj 2 roky na to, ked zomrela babka. dobre nacasovane nahody. odvtedy obrazy nepadali a v rodine sme mali aj dalsie umrtia.
@matkahelka veď toto
Joj ja by som ti vedela pisat o padajucich veciach 🙈😁 neviem kde byvas byt/dom, ale ja si to jednoducho vysvetlujem tym, ze sa zrejme nas panelak musi nejak "otriasat" (mam nad sebou 6poschodi) alebo rozpinat/stahovat teplom/chladom 🤷♀️ nam padaju bezne same hracky z policiek, aj ked v tej izbe nikto nie je a len pocujem pad... topka bola minule v noci, ked mi spadla zo skrine na chodbe dlha "rucka" na tlacenie odrazadla, doteraz nechapem ako ked ani len
nepretrcala cez skrinu 🙈 vacsinou sa to deje len ked som sama alebo s detmi, ale napr.par rokov dozadu bola u nas moja mamka, sedeli sme v obyvacke, a zrazu v kuchyni spadol na zem box s vreckovkami, ktore boli polozene na radiatore... na wc nam "spadol" zo steny osviezovac airwick a pri tom skrutka ostala v stene a aj osviezovac bol bez poskodeni 🤷♀️ niekedy prejdem po byte a citim akoby nejaky cudzi parfem, a ked sa prejdem o par sekund naspat tym istym miestom, uz necitim nic... tiez su to veci, ktorym nerozumiem, ale ani sa nad tym nejak nepozastavujem, naco si komplikovat zivot a privolavat nieco zle 🙂
@martinkachrustikova žijem v dome. Občas tu pocujem pukať vselico, ale neriešim. Toto ma vystrašilo, ale nie natoľko, že by som nezaspala.
u nas padali taniere, keksiky pera, ceruzky. Praskanie niecoho, klopanie a o pocite, ze ma niekto sleduje ani nehovorim. Vzdy nieco, ale nastastie nie je to casto. Pokial sa to nestupnuje, tak to nema zmysel riesit. Ale nie je mi vtedy vsetko jedno 😅
Presne tak. Urcite to bude v poriadku🙏.
zle znamenie ?? Nemusi to nic znamenat. Proste len to, ze obraz skoncil na zemi.