Ake ste znamenie? Sedi charakteristika znamenia na vás? Veríte znameniam, riadite sa nimi alebo to mate na haku?
Neverím, je to blbosť.
"Charakteristiky" sú vždy tak zovšeobecnené, že si tam každý nájde to svoje.. neverím na znamenia. Za svoj krátky život som sa nestretla s niekým v mojom znamení aby sme mali rovnaké povahové črty. Človeka sa nedá zaškatuľkovať.
Na mňa pasuje väčšina charakteristík môjho znamenia a aj roku Draka,kedy som narodená. Zhodou okolností mám manžela,ktorý sa ku mne podľa horoskopu výnimočne hodí a dcéra sa nám narodila v treťom znamení nášho vodného elementu,takže sme taká ideálna svätá trojica 🙂
U nas sa to trafilo,sme v rodine traja levy a kazdy chceme vladnut 🙂 Aj ryby mame tri,a tiez maju vela spolocneho.Podobne aj dvaja skorpioni (a obaja si nasli za manzelky ryby). Samozrejme,ze to nie je ako cez kopirak,ale tie typicke vlastnosti a reakcie sa prejavuju.
no na mňa vlastnosti škorpióna sedia ... a poznám viacerých škorpiónov s podobnými povahovými črtami, aké mám ja ..takže niečo na tom bude 🙂
My sme s mužom obaja ryby a sme úplne iní.
ja som veru typický blíženec- majú to so mnou ťažké a niekedy aj hovorím,že by som seba za manželku nechcela
Ale to treba zvážiť celý osobný horoskop nie len slnečné znamenie. A na to treba poznať čo najpresnejšie hodinu narodenia kôli ascendentu.Všeobecne platí že najdôležitejšie je slnečné znamenie to kedy ste sa narodili teda mesiac.Potom ascendent-znamenie to ako sa javíte navonok svetu a lunárne znamenie teda ako prežívate vnútro -emocie.Zistite si hodinu narodenia a chodte na stránku Najdise.cz. tá je najpresnejšia Tam sa to dá všetko pekne vypočítať..To ani na mňa všetko z vodnára nesedí..To by bolo potom len 12 typovo rovnakých ludí na svete keby sa riadime len podla klasických znamení
Absolútne to nesedí. Som baran a kľudnejšieho a rozvážnejšieho človeka ťažko nájdeš. Poznám dve ženy, strelkyne, dokonca narodené ten istý deň a rok a jedna je absolútna vagína, zatiaľ čo druhá je maximálna pohoďáčka.
Na mňa moje znamenie celkom sedí, ale poznám veľmi veľa ďalších ľudí narodených v ňom a každý je úplne iný. Takže ťažko povedať.
Časť áno časť nie... Ale v tom popise si každý nájde niečo čo na neho sedí
Nie,nesedi
Ja som váhy a to teda sedí dokonalo :D
ja som škorpión.....a každý kto ma pozná nikto mi nechce veriť...že vraj nie som, ale že absolutne....možno preto že som druhý deň znamenia ..
možno viac Váhy....?neviem....
Ja som vodnar, a sedí na mňa absolútne...
Na mňa to sedí a aj na väčšinu ľudí čo poznám. Ani nie presne povahové vlastnosti, skôr ten ich element, spôsob akým fungujú, myslia, vnímajú svet.
A tí ktorí sa narodili na konci ci začiatku znamenia majú veľa aj s ďalšieho znamenia ktoré susedí s ich. Ti ktorí sú v strede znamenia sú zase taki tipicky, na nich sedia charakteristiky najviac
Som vodnár, ale minimálne sa stotožnujem s týmto znamením. Jediná vec, ktorá na mňa sedí je mierna nestálosť, ale inak vôbec, dokonca si absolutne nerozumiem s blížencami, váhami, strelcami, baranmi a s vodnármi ako ja už vôbec. neviem prečo, neznesiem iných vodnárov... a to sa podľa horoskopu ku mne hodia. No tak túto múdrosť musím vyvrátiť!!!! Vyhovuje mi spoločnosť zemských znamení.
@nikola_size ja som vodnar tiez a zo zemskymi znameniami sa idem prizabit😂😂
Ktorá charakteristika? Je ich toľko, že každý si môže vybrať tú, ktorá im vyhovuje.