Sedačka zo stránky MIRJAN24

slavka030
15. júl 2018

Zienky, máte odtiaľ niekto sedačku? Ste spokojne? Ďakujem.

veronika9797
15. júl 2018

máme sedačku, nemožem ani pol zleho slova povedať 🙂 ma ulozny priestor, roztahovacia a ked sa mala narodila, obcas tam prvy mesiac aj manzel zaspal alebo ja a lepsie sa spalo, ako na posteli :D cena v pohode a dovoz zdarma 🙂

dadanu5
15. júl 2018

Firmu odporúčam sú seriozni

fantaghiro21
15. júl 2018

nemam skusenost.Ak su seriozny, dobre vediet, Ja by som vsak možno dodala, že pred rokom sme s manželomt tieť vyberali novu sedacku. 99,99% vsetkýc sedaciek na týchto strankach sa vyskytuje aj v iných predajnach.Treba byt len všímavý , mat dobru pamat...TAk ako sedacka vo Fines, tempo kondela , decodome, až malopredajne a sukromnici 🙂

slavka030
autor
15. júl 2018

@veronika9797 ďakujem. prosím ťa, akú konkrétne máš? môžeš mi poslať foto. kľudne aj do IP ak nechceš na plochu.

slavka030
autor
15. júl 2018

@fantaghiro21 máš pravdu. všimla som si to. ale zasa, niektoré sa aj cenovo líšia... odkiaľ si teda kupoval a sedačku?

veronika9797
16. júl 2018

@slavka030 pokojne 😊 my mame tuto

memek
16. júl 2018

aj my mame odtial sedacku a musim povedat ze vsetko prebehlo hladko len nam ju dorucili miesto poobedia az podvecer kedze mali cestou nejake komplikacie. ale sedacka je fajn a doniesli nam ju polsky hovoriaci pani. so sedackou som spokojna po kazdej stranke.

slavka030
autor
16. júl 2018

@memek super. akú konkrétne máš?

slavka030
autor
16. júl 2018

@veronika9797 ta ekokoza sa ti nesupe prosím ta? ja potrebujem niečo sede, antracitove. pozerala som tony ale píše tam že vankusove opierky, i keď na foto to tak nevyzerá, tak jedine toto ma od nej odrádza. aký potah vrchný je tvoja? v pohode na údržbu alebo máš na nej niečo prehodene?

memek
16. júl 2018

@slavka030 rohova rozkladacia pohovka Molly Sale

veronika9797
16. júl 2018

@slavka030 mame ju uz 2 roky, kupovali sme este pred porodom. Dcera byde mat v sept.2 roky a gaucovka ako nova ale jasne, ze na sedacej casti mam deku, lebo pri detoch nie je sanca aby sa nezaspinila...a tak ju stiahnem a dam vyprat a pohoda, gauc stale ako novy. Opierky su kolkokrat mastne alebo sa na ne nieco rozleje a len utriem s vlhcenou a nic nie je vidno, ziadne flaky...

slavka030
autor
16. júl 2018

@memek
@veronika9797 ďakujem zienky ☺ tak idem pohutat ktorú teda.

mareri
10. dec 2018

nikdy som o nich nepočula. Maju niekde nejaky obchod, alebo eshop? AKo je to s kvalitou a cenami? Vyplati sa to, alebo je lepšie zajst do nejakeho gigantu a tam si vybrat?

slavka030
autor
10. dec 2018

@mareri daj si do google mirjan24

essenceee
4. jan 2019

ako ste s tymi sedačkami spokojné? Daju sa tam aj lubovolne kombinovat farby a prevedenie, bud prave, alebo lave?

memek
4. jan 2019

@essenceee u nas spokojnost. Ja som vzala rovno tu co mali skladom kedze sme ju potrebovali rychlo ale vsetko slo ok. A kvalitou sa mi zda tiez dobra. Aj lepsia ako ta z ikei co mame ;)

sandra151
2. apr 2021

Ahojte,máte niekto nové skúsenosti s touto stránkou?