Sedacie vaky Intermedic

zoy3
16. okt 2017

Ahojte chcela by som sa spytat ci si dakto neobjednaval odtialto sedaci vak, ak ano rada si precitam recenziu. Chcela by som pre dcerku kupit len sa mi zdaju dost drahe vsade inde a v Polsku, nekvalitne, skumam zlatu strednu cestu. Pripadne uvitam dake nove znacky k preskumaniu. Diiik

stankadu
16. okt 2017

ahoj, ja som svojim babám za vysvečko objednávala 2ks takéto http://www.intermedic.sk/intermedic-sedaci-vak-...
je to polyester, nechcela som kožu, je to dosť velké aj pre väčšie deti, staršia má 14r. baby sú velmi spokojné a ja tiež. Celkom rýchlo to prišlo kuriérom. Malá 10r., sa tam vála stále 😀 Môžem ti poslať aj foto s dcérou, aby si videla aký to má reálne rozmer.

zoy3
autor
16. okt 2017

@stankadu poprosim, budem rada🙂 a ako sa to udrzuje? Da sa to prat?

stankadu
16. okt 2017

Ešte som to neprala máme to len od júna, ale od spodu je zips. Je to taký materiál ako hrubá látka, no príjemná na dotyk. Máme to iba vnútri, ale sú aj také odolné do vonka. Alebo koženka, no tam som sa bála že to začne praskať po čase.

zoy3
autor
17. okt 2017

@stankadu velmi pekne dakujem🙂 zrejme pojdem do toho💃

gabikkas
5. dec 2021

@stankadu ahoj,prosim ta pod zipsom su tie gulicky v dalsom obale?

stankadu
6. dec 2021

@gabikkas ahoj, pod zipsom je další zips, ale nie to další obal. Zrejme to slúži na dosypanie alebo odobratie guličiek. Ale sú dosť malé tak to radšej ani neotváram 😉 Ale máme to dosť dlho a ešte som to nečistila.

gabikkas
7. dec 2021

@stankadu dakujem 🙂 ked ja sa neviem rozhodnut ci im to vobec kupit,dcera dranci,ale je to nespratne,max u nas tak v obyvacke by to mohla mat. Pozetam,ze si to kupovala cca 4 roky dozadu..este stale to vyuzivaju?

stankadu
7. dec 2021

@gabikkas tak 2 roky to používali dosť intenzívne ale už je to odložené.