Second hand a predaj veci

filipjohns
23. nov 2024

Zdravim mám kopu značkových veci čo nenosim. Dokonca mám tenisky ktoré sa mi znechutili od značky Karl Lagerfield za 140€ ktoré som obul raz a nenosím ich. Koľko by mi za ne dali v Second Hande?

slavomira236
24. nov 2024

@filipjohns v sekacoch nevykupuju veci. Vozia ich zo zahranicia v mechoch na vahu

sovica
24. nov 2024

@filipjohns Však pofoť veci a nahoď sem inzeráty. Daj cenu, za akú by si chcel predať. Ak sa Ti to po nejakom čase nepredá, cenu znížiš. A máš xy rôznych platforiem, na ktorých môžeš inzerovať, tak smelo do toho.

lucik194
24. nov 2024

najviac popredavas na V. ale to slovo je tu zakazane pisat, lebo sefstvo z M.K. si myslia aki su uzasni tu na MK..... a vsetci musia predat len cez nich.... tu predas minimum

earlgrey
24. nov 2024

@lucik194 No ja zase kopu veci predám len tu na MK, inde absolútne nie 😄
@autor
Obnosené topánky, aj keď si ich mal na nohách len pár krát ti málokto kúpi a darmo stáli koľko stáli. Ja osobne by som nekúpila, ale to som ja.
Tiež mám tenisky za 260€ a keď "dožijú" pôjdu tam, kde patria. Ale skúsiť môžeš.

lasona
24. nov 2024

Do sekacov neberú veci, tak ze prídeš a donesieš to tam. A napr. Ja topanky obnosene nekupujem, každý má inú nohu, iný doslap...a ja topánku musím vyskúšať.. ťažké jedine nové z obchodu..skus to predať cez Vi....

mk1111111111
24. nov 2024

Takto, aby si to jednoducho pochopil. Neber v zlom, ale tak to je. Takto to nefunguje, ako si predstavujes.. V sekaci, ak vykupia, tak za taku cenu, ze ich od jedu radsej do smetia vyhodis. Hod na inzertnu stranku, ale myslim, ze tiez nebudes spokojny, znacka, co pises sa velmi fejkuje, v postate nepredajne za nejaku pre Teba normalnu cenu.

ksenia16
24. nov 2024

@sovica je lenivý na to)))