Screenshot ako dôkaz

emmaemm
21. aug 2017

Ahojte,potrebujem nestranny nazor na vec tak sa obraciam na vas . Mam priatela a dnes mi jedno dievca poslalo do sprav screenshot ich kobverzacie asi si viete predstavit co obsahovala ,vsetko sedelo meno .. Ale on mi to stale popiera ze vobec ju nepozna a nepisal si s nou nikdy ze je to nejak urobene ze to nie je dokaz ale ved je to cisto vidiet ze je to skutocne ved keby je ti spravene bolo by to vidiet ? Co si o tom myslite ? Naozaj neviem ...dakujem za Kazdy nazor

tyelde
21. aug 2017

Myslím, že photoshopom sa to nafingovať kľudne dá...

emmaemm
autor
21. aug 2017

Ale neviem si predstavit preco by to niekto fingoval ...ach

erikabb
21. aug 2017

Hmm, dnes sa dá veľa vecí upraviť vo photoshope ale, pokiaľ to dievča osobne nepoznáš, nemyslím že by malo záujem Vás nejako rozoštvať. Pravosť ti nemôžem dokázať a môj názor je asi, dôveruj ale preveruj. Porozprávaj sa s ním medzi 4 očami, prípadne ho požiadaj (ak nemá čo skrývať) aby ti ukázal telefón. Ak má čisté svedomie, môže mu to byť jedno. Opýtaj sa aj jej na ďalšie screenshoty z ich konverzácie.

Dúfam že sa to čo najskôr vyrieši. Držím palce 🙂

emmaemm
autor
21. aug 2017

@erikabb
Dievca nepoznam je aj z ineho mesta a myslim si ze by to nerobila keby ho aspon nepozna nie? Lenze ked som od neho chcela vidiet teda screen ich konverzacie,keby ho aspon otravuje a teda sa chce pomstit ze jej neodpovedal ale nema tam absolutne nic ..preto mam pocit ze zmaza celu tu konverzaciu

erikabb
21. aug 2017

Veď práve to, zmazať konverzáciu a všetko sa dá poprieť. Neviem, skutočne ti v tomto nepomôžem. Ale myslela som to tak, že JEJ môžeš napísať, aby ti poslala ďalšie fotky. Keby si ich mala viac na porovnanie, možno zistíš či sú ,,odlišné" (upravené). Ale to je len moja teória 😕

janette321
21. aug 2017

Zatlkat zatlkat .... a to fingovanie photoshopom v takomto pripade je len zbozne prianie zeny ktora sa aj slamky chyta a hlada aspom nieco preco by mala verit chlapovi ...

ksebejka
22. aug 2017

Podľa mňa my ženy na takéto veci máme 6ty zmysel - podvedome už aj sama vieš, či by to mohla byť pravda...

l3yla
22. aug 2017

ako píše @ksebejka