Ma prosim vas niekto skusenost s tymto obchodom? Dakujem 😊
@mariyenka my sme tam kupovali skoro všetok nábytok do bytu a sme spokojní.... Postele sú super, žiadna lacná drevotrieska... So sedačkou sme tiež spokojní, látku máme z tej najkvalitnejšej rady a zíde z nej ozaj všetko (a malý jej dá teda riadne zabrať 🙂 ) knižnica a jedáleň sú tiež kvalitné... Myslím, že sconto je taký zlatý stred v nábytku 🙂 porovnanie cena a kvalita teda za nás super 🙂
@mariyenka nie online,ale osobne v obchode...ja si vsetko musim popozerat a"ohmatat" .my sme mali vsetko komplet,nabytok v obyvacke je fakt pekny,vobec nie je labilny a rozhegany...máme odtial este predsienovy nabytok-tiez ok,kuchynsky stol-ok,stolicky-ok,sedacka-ok,len sme kupili kozenkovu a lúpe sa po 6rokoch,ale to je nasa vina,mali sme si vybrat celolatkovu,inak by bola ok...a skrina a pisaci stol v detskej -tiez ok...
kupovali sme v nedávno otvorenej predajni v žiline a všetko ok.
@mariyenka za mna nikdy viac, dvakrat velmi zla skusenost. Prvykrat sme kupovali spalnu (postel, komoda, nocne stoliky), casti boli poskodene, poodlupovana dyha alebo zdeformovana, vymenili nam to, ale nabytok je rozhegany, sufliky a panty sa nedali po hodinach trapenia nastavit, vsetko ide nakrivo.. Druhykrat sme kupovali kozenkove kreslo do pracovne, po mesiaci bolo sedak uplne zosupany, poslali nam novy, ale nesedeli vzdialenosti na diery na sroby.. cele zle 🤦♀️ ale mozno sme mali len smolu 😥
@mariyenka my sme pred 3 rokmi kupovali od nich sedačku...a nemali sme žiadny problém....kupovali sme online....
@katulka1992 tak predsa to manzel objednal
Potah je latkovy
Uvidime aka bude kedze nie je ani vyskusana a sme zo Zv
Predsa neni daleko ist do Nitry no mame choreho drobca a ...
Dam vediet
@mariyenka ahoj, prosím ta. Ako ste spokojný? My sme v sobotu objednali delos sedaciu súpravu, tak som zvedavá že v akom stave Vám to prišlo a za akú dobu? Ďakujem
@petricek38 tak kupili sme a bol samozrejme zadrhej
Manzel to schvalne dal na dobierku poslali nam sedacku na 3 paletach a dojde sem kurier a dava dve zabalene palety a muz kde je tretia a on no nema
Nezaplatil
Obvolali sme to kde sa dalo na sconto -boli mili a ochotny ozaj
Treti balik ostal v Ba
Poslali nam ho expresne v tu noc a druhy den dosli vsetky tri casti
Teraz na nej sedim a sme spokojni s nou
Je paradna a pekna a ina
Za tu sumu uzas az na tu snahu kurierskej dpolocnosti doviest neuplny tovar a chciet za nho prachy 😂
@mariyenka super. Ďakujem za odpoved. A ešte sa ta opýtam, že ako ste vedeli na koľkých paletach to bude? A al smiem vedieť, ktorú máte sedačku?
@petricek38 no ukazovalo to po objednani muzovi cez kur. Sluzbu
Fuuu nemam sajnu ako sa vola
nejaky nabytok a doplnky tipu koberce, obraz, dekoracie sme tam kupovali. Som spokojna.
Za mně nic moc, poslali mo židle bez nižičel a čekala jsem na ně 2 měsíce, takže jsme seděli doma na zemi...ale zase se mi líbilo, že jsem si je prohlídla v obchodě.
Ja mám postel aj iné veci od tomano nábytok a uplne super
https://www.tomano.sk/postele/
@mariyenka 28.11. som online objednávala nábytok. 2.12. som volala na firmu ci príde 3.12. Vraj nevedia. Prosila som aby mi dali vedieť, nakoľko som mala tie skrinky niesť v sobotu k dcére, ktorá je vysoko tehotná. Nikto sa neozval, tak som 3.12. volala opäť. Nábytok má byť vyskladnený až 6.12. a možno v stredu 8.12. dorazí. Snáď....
Nábytok nemôžem hodnotiť, lebo nemám čo.
Moja skúsenosť nulová a nikdy viac.
@mariamartyakova presné tak nám mali doniesť 3.12.do dnes nič keď tam volám nikdo nič nevie alebo čakám len na linke nikdy už odtiaľ nič
@mariamartyakova môžte mi dať kontakt ďakujem
@malycka ja som čakala na linke 8 minút. Včera mi doniesli nábytok.
@malycka volala som na toto číslo +421253488100
@mariamartyakova ďakujem volala som tam že oni stim už nemajú nič spoločné oni tovar odovzdali môžem sa opýtať nemáte náhodou číslo na kuriéra čo vám priniesol tovar
Dobrý my sme kupovali tiež par veci odtiaľto online keď sme potrebovali niečo doobjednať pozmeniť v objednávke žiaden problém
Co nás naštvalo bolo dodanie sconto napísalo ze dodáva ia služba sa nám vopred ozve a dohodne sa s nami o doručený no to vôbec nebola pravda napísali správu v ten deň bez toho aby sa dohodli našťastie bol muž doma no 2x keď sme objednali sedačku sa to isté zopakovalo a pri tom som ešte volala do sconta že prvý x nás o doručení neinformovali že si žiadam nech nám dajú vopred vedieť lebo trebalo zohnať ľudí na vynesenie sedačky a znovu sa to zopakovalo nedali vedieť vopred muž sa s dorucovatelom hádal že o doručení sa malo dohodnúť len ten povedal ako mi to dali tak to rozvazam že on to nechá pred vchodom nech si s tým robíme co chceme kvalita všetko spokojnosť dodanie veľké mínus
@malycka nie, prišla mi len správa na Viber od dpd.
Inak včera sme rozbalili krabice, všetky rohy poškodené. Ponúkli mi 25 eur zľavu.
Tak žiadam výmenu tovaru, uvidíme.
Nikdy....
Ja.