Sčítanie dopravy

hksls
26. sep 2022

Ahojte potrebujem radu.Chcem vyskúšať brigádu Celoplošné sčítanie dopravy.
Ty ktorý ste to robili stíhali ste oba smery?
Alebo ako to prebieha?
Ďakujem za odpovede

lucik194
26. sep 2022

@hksls robila som to pred x rokmi, mala som frekventovanu cestu, len jeden smer, akuratne opytaj sa ako to maju s prestavkami, ci mozes a o ktorej odskocit

cilacik
26. sep 2022

@hksls tiez som to robila davno, ale oba smery som dostala iba pri velmi malo frekventovanej ceste. Pri ceste 1000 a viac aut za hodinu sa to neda stihat. Podla toho co dostanes. Za mna super brigada, ale musela som byt vonku za kazdeho pocasia. Aj v dazdi aj v zime. Viac ako 4 hodiny naraz som nemala nikdy, cize prestavku som nepotrebovala

hksls
autor
26. sep 2022

@cilacik no ved to ze ak budem mať oba smery a frekventovanú cestu neviem ci to budem stíhať.to ste mali nijakú aplikaciu v mobile?
A ako potom zistia koľko 🚗🚗 som narazila?

cilacik
26. sep 2022

@hksls neviem co myslis pojmom narazit, ale ako som pisala vyssie, zalezi aku ulicu, cestu dostanes, podla toho ti povedia ci jeden smer budes robit alebo obidva. Na podobne otazky inac mas mat koordinatora, ktory ti veci vysvetli alebo skolenie. Zbytocne sa pytas vopred, myslim ze dostanes len vseobecne odpovede. Konkretne sa musis pytat koordinatora pred zaciatkom, urcite dostanete nejake pokyny. Ked som robila ja, mali sme na vyplnanie scitaci harok, mozno je odvtedy uz aj appka.

3petka
26. sep 2022

@hksls ja som bola straaasne dávno a mala som len jeden smer (frekventovaná cesta) plus mala som pomocníčku… a ešte k tomu pri nás boli policajti, ktorý keď bolo treba spomalili premávku. Na nejakú prestávku sme sa prestrieľali resp. Vždy jedna ostala na mieste a písala ďalej…

hksls
autor
26. sep 2022

@cilacik myslela som spočítané.

evica17
26. sep 2022

@hksls ja som robila tieto brigádny ale pre unizu, a teda skôr križovatky ale raz aj cestu a iba jeden smer, delili sme auta podľa typu a zapisovali sa do zápisníky,dávala si čiarky koľko áut v 15 minútových intervaloch, a dali nám aj kameru,ktorú sme strážili a potom z nej vyhodnocovali druhý smer,alebo iné vstupy do križovatky. Väčšinou sa robí 4 hodiny,ale boli sme aj 8-12 hodín.od 6-6, s tým že nás na prestávku vymenil na cca hodinky