Nikolke sme davali prepichovat uska okolo 2 mesiaca. Vsetko bolo v poriadku. Uska sa ani nezapalovali, ale asi pred mesiacom zacala jedna nausnicka cervenat. Usko bolo v poriadku. Myslela som si ze to moze byt nekvalitnym zlatom tak sme nausnicky vymenili a aj na druhych scervenela nausnicka. Druhe usko je uplne v poriadku. Stretol sa uz niekto s niecim takym? Na internete som zatial nic nenasla.
praveze scervenalo zlato
je to zvlastne ze sa to ukazuje len na jednom usku. Ak by mala problem v tele tak by sa to prejavilo zacervenanim usiek. Teraz som sa docitala ze nausnicky nie su z cisteho zlata su tam aj ine kovy a pravdepodobne reaguje na ine kovy len je fakt zvlastne ze je to len na jednej nausnicke
ahoj @katuch aj my máme presne taký problém, naušnička zčervenala dierku v ušku nema zapalenu ale sem tam trošku vyjde taký hnisik... dnes som bola prave v klenotach ,že čo s tým tak po vedali že to daju prečistiť preleštiť a uvidime zatial som jej dala svoje vyčistene v liehu naušnice už ich ma asi 4 dni aby jej tie dierky nezarastli 😠 v klenotach mi tiež povedala , že môže mať skrytý zápal v tele ☹ tak uvidime čo sa bude diať ked jej dam naspäť vyčistené ..v piatok máme ísť pre ne. a ešte nám sčervenali obe naušnice.
@katuch ahoj chcem sa len opytať ako ste dopadli s tými naušnicami ..my sme ich dali vyčistiť po chvilu bolo OK a zase sčervenali .. uška nema zapálené tak neviem co dalej
@bandurka1979 prepac nebola som tu dlho. nakoniec sme kupili strieborne a vobec nie je problem. zlate sme dali vycistit a vraveli nam ze to 90% deticiek to ma. zatial mame strieborne a sme spokojni.
@katuch sčernalo zlato? alebo sčervenela dierka vpichu? Bo nerozumiem ako moze sčervenieť naušnica