kuit saunu do domu alebo nekupit ? nieje to lacna zalezitost preto nad tym stale uvazujem.
na wellnes pobyty chodime stale kedze mam zdravotne problemy. preto mozno aj z toho hladiska by bolo dobre do niecoho takeho investovat
ale neviem, som nerozhodna :(
skus este www.saunypatrik7.sk , oni udajne robia dobre sauny.
suhlasim kazdy ma rad nieco ine, iny druh sauny. to uz musis posudit sama. co vidim tak asi skor prevladaju tie infrasauny, no niekto si pravdaze najde oblubu aj vo finskej.
tiez som skor za slovenske stranky, nerada kupujem take drahe veci zo zahranicia. presne aj kvoli tej reklamacii doprave a tak. viem ze je vyberanie tazke ale myslela som ze mi skor priblizite rozdiely pripadne preco prave tu 🙂
@monika2_9 saunypatrik7.sk su cisto slovenska firma.
@monika2_9 máme na chate a takmer nepoužívame, škoda investovať, saunu máš dnes na každom kroku a poznám rodinu, ktorá sa zadusila splodinami zo sauny v rodinnom dome, obaja rodičia a dieťa, podotýkam, že to nebola nejaká podomácky zbúchaná sauna, tá rodina bola veľmi dobre situovaná, robila im ku firma 😒
mame od saunypatrik, prave pred hodkou sme ju vypinali, nahicujme ju na 100st, prvy nasup, oddych, druhy nasup, vypnut, oddych a treti nasup pri 80-90st.
Infra nam nevyhovuju,ale treba vyskusat, su ludia co ich chcu.
Zapiname kazdu nedelu v zime, teraz je vonku sneh , chladenie je paradne vonku, vysucham sa snehom. Nemusim nikam chodit,nikam sa objednavat dopredu,mam svoje sukromie, svoju sprchu,svoje plahty.
@timea7 splodiny ake z elektriky?
tiez by som si priala mat doma vlastnu saunu 🙂 taky konfort nema doma kazdy.
tak monika ako si sa rozhodla? bude sauna alebo nie ? 🙂 ach kebyze ju mozem mat doma tiez by som ju chcela
Dobrý deň, aby sme uľahčili výber sauny pre našich zákaznikov sme napísali krátky blog, ktorý nájdete tu: http://www.virivkysaunybazeny.sk/blog/143-domac... 🙂
@natalka13 aky ma rozmer vasa finska sauna a oplati sa investovat na saunu doma?
ja mam takuto prenosnu saunu, funkcna je rovnako ako drevena, nahrieva sa cca 20 -30min. da sa nastavit teplota. Hlava moze trcat von, alebo cele telo dnu. Aj deti ked su nachladne v zime do toho davam, A cana ovela lepsia http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2/188-03...