Sauna do domu - za a proti

monika2_9
17. nov 2015
Používateľ monika2_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monika2_9.

kuit saunu do domu alebo nekupit ? nieje to lacna zalezitost preto nad tym stale uvazujem.
na wellnes pobyty chodime stale kedze mam zdravotne problemy. preto mozno aj z toho hladiska by bolo dobre do niecoho takeho investovat
ale neviem, som nerozhodna :(

tova
18. nov 2015

ja mam takuto prenosnu saunu, funkcna je rovnako ako drevena, nahrieva sa cca 20 -30min. da sa nastavit teplota. Hlava moze trcat von, alebo cele telo dnu. Aj deti ked su nachladne v zime do toho davam, A cana ovela lepsia http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2/188-03...

zdenka2244
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikurka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
carodejnikmerlin
27. nov 2015

skus este www.saunypatrik7.sk , oni udajne robia dobre sauny.

lenkanovakkova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
meluela
10. dec 2015

@monika2_9 ak tak klasicku finsku, mne napr. infrasauny nevyhovuju, mam pocit ze sedim pri vychladnutom grile

manuelala
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikurka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkanovakkova
2. jan 2016
Používateľ lenkanovakkova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lenkanovakkova.

suhlasim kazdy ma rad nieco ine, iny druh sauny. to uz musis posudit sama. co vidim tak asi skor prevladaju tie infrasauny, no niekto si pravdaze najde oblubu aj vo finskej.

monika2_9
autor
2. jan 2016
Používateľ monika2_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monika2_9.

tiez som skor za slovenske stranky, nerada kupujem take drahe veci zo zahranicia. presne aj kvoli tej reklamacii doprave a tak. viem ze je vyberanie tazke ale myslela som ze mi skor priblizite rozdiely pripadne preco prave tu 🙂

carodejnikmerlin
3. jan 2016

@monika2_9 saunypatrik7.sk su cisto slovenska firma.

timea7
3. jan 2016

@monika2_9 máme na chate a takmer nepoužívame, škoda investovať, saunu máš dnes na každom kroku a poznám rodinu, ktorá sa zadusila splodinami zo sauny v rodinnom dome, obaja rodičia a dieťa, podotýkam, že to nebola nejaká podomácky zbúchaná sauna, tá rodina bola veľmi dobre situovaná, robila im ku firma 😒

natalka13
3. jan 2016

mame od saunypatrik, prave pred hodkou sme ju vypinali, nahicujme ju na 100st, prvy nasup, oddych, druhy nasup, vypnut, oddych a treti nasup pri 80-90st.
Infra nam nevyhovuju,ale treba vyskusat, su ludia co ich chcu.
Zapiname kazdu nedelu v zime, teraz je vonku sneh , chladenie je paradne vonku, vysucham sa snehom. Nemusim nikam chodit,nikam sa objednavat dopredu,mam svoje sukromie, svoju sprchu,svoje plahty.

@timea7 splodiny ake z elektriky?

petra_maminka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pata_pajt
21. jan 2016
Používateľ pata_pajt je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pata_pajt.

tiez by som si priala mat doma vlastnu saunu 🙂 taky konfort nema doma kazdy.

zdenka2244
30. jan 2016
Používateľ zdenka2244 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zdenka2244.

tak monika ako si sa rozhodla? bude sauna alebo nie ? 🙂 ach kebyze ju mozem mat doma tiez by som ju chcela

domostav
8. aug 2016

Dobrý deň, aby sme uľahčili výber sauny pre našich zákaznikov sme napísali krátky blog, ktorý nájdete tu: http://www.virivkysaunybazeny.sk/blog/143-domac... 🙂

vrablovae
16. aug 2020

@natalka13 dobry den prajem, uz je to davno ale prosim o aky typ sa jedna? Aku saunu mate prosim? A ste spokojní? Dakujem krasne

natalka13
17. aug 2020

@vrablovae mame finsku saunu od firmy saunypatrik bratislava.

danielaksenzulakova
14. jan 2021

@natalka13 aky ma rozmer vasa finska sauna a oplati sa investovat na saunu doma?