Šaty z Manzara a cez Aliexpress

julia232
15. feb 2018

Objednala som si saty zo stranky manzara.sk, Par dni nato som sa dostala na stranku aliexpress.com kde mali rovnake saty, a o 18e. lacnejsie. Naschal som si objednala aj tie a boli uplne rovnake a samozrejme ine ako na foto. Zacala som overovat aj ine veci a zistila som, ze vsetko co predvaju je z ciny, aliexpress, ebay, wish... Nekupujte cez manzaru nic!! je to vsetko z ciny a za prehnaneeee ceny. ;)

iwanka222
15. feb 2018

Ahoj super dakujem prave som si chcela objednat z manzary bundu za 50€ 🙂

novana
15. feb 2018

@julia232, žiadna novinka.😉 Predajcovia, a nielen na manzare, to robia bežne. Je to obchod. Npr. plavky, ktoré boli v lete (možno sú i teraz) aj na modrom koníkovi, pekne zdokumentovala "protivná blondína" http://www.protivna-blondyna.cz/2016/06/plavky-...

paulinoocka
16. feb 2018

Uplne normalne, teraz je napriklad milion e-shopov so spolocenskymi satami za neskutocne peniaze a pritom je to vsetko objednane az aliexpressu, na to si treba davat pozor

sophinka17
16. feb 2018

Aj ja som si tak objednala saty z jedneho slovenskeho obchodu cez facebook za 20€ a ked prisli nasla som tie iste na ali za 5 € 🙏🏻 A potom som pozrela viacero ich veci a vacsina bola ali :/

janina1127
16. feb 2018

Ja som zatiaľ v tomto nakupovaní taká panna. Bolo by mi ľúto ak by mi tovar neprišiel taký ako by mal, resp, že by neprišiel vôbec

lienqa
16. feb 2018

Tiež sa radím medzi kupujúce na ali, treba čítať veľa recenzií a potom by sa už nemalo stať, že je niečo zlé. Ale čakám inak, kedy toto zatrhnú , lebo už celkom húfne odtiaľ všetci nakupujú, čo je logické. Ale určite to niekomu onedlho začne tlačiť na otlak. 😀

jaroe
16. feb 2018

ano, ale podla mna je to normalne, klasicke podnikanie v obchode. Ak niekto nieco predava, predsa to nebude predavat za rovnaku alebo len o minimalne vyssiu cenu ako nakupil. A vyhoda pre zakaznika je napr. aj to, ze moze tovar jednoduchsie vratit, pripadne na neho nemusi dlho cakat. Kedze bezne dodacie doby z ali su aj mesiac. A toto nie je len zalezitost predaja cez eshop. Ja som napr. pred casom nasla v jednom butiku v bratislavskom Avione bavlnene tricko, ktoré som mal doma kupovane v cinskom obchode....Ale nerozculuje ma to. Ved je to podnikanie....Nemam eshop🙂

pokojvdusi9
16. feb 2018

No ako citam zatial ste vsetky mali stastie pri nakupovani z Ali lebo sa Vam este moze stat a zatial o tom nikto nepisal,ze tovar Vam moze prist ale nemusite sa k nemu vobec dostat ked Vam ho stopne colna sprava a to len potom zacnu fukoty a behania.

julia232
autor
16. feb 2018

@iwanka222 urcite neobjednavaj stamade 🙂

verus14
Odpoveď bola odstránená
Zobraz