Ahojte, máte nejaké šaty z Bonprix z ktorými ste spokojné? Pptrebovala by som na rodinnú oslavu nič drahé. Bežné nosím 38. Dakujem
Ahoj. My ti mame vybrať? Ci ako? 😀
Ja som objednávala nedávno viac, keďže mali výpredaje. Odporúčam objednať v predstihu, dlhšie sa čaká a ak by náhodou si chcela vrátiť, či vymeniť, aby si stihla. Stav šiat zodpovedá foto na webe, + cene. Extra kvalitu a luxus neočakávaj, ale na rodinnú oslavu určite stačí. Tam si vies zvoliť,,slavnostne saty". Určite si niečo vyberieš. Strihy sú trochu voľnejšie, tak ak by si mala rozhodovať medzi väčším a menším, zvoľ menšie.
@doriiis aj ja tak..
odporúčam čítať recenzie na stránke, dievčatá tam píšu presnú skúsenosť s veľkosťou, väčšinou treba objednať menšiu, ak nosíte 38, tak 36/38 bude určite sedieť.. teraz majú zľavu na 10 percent dole a zadarmo dopravu.. o dva dni by to mohlo byť u vás, aspoň mne príde že to odosielaju rýchlo..
ahoj aj ja mam viacero siat z bonprixu, ale vela som aj musela vratit. lebo niekedy nevidno, ze su to len tenucke saty z biednej latky. uz som tu v diskusiach videla odporucanie na saty (ale odporucali ich iba na zaklade foto, nemali ich vyskusane), ale ja som ich uz predtym skusala a boli to tenke handricky na doma, ale na fotke boli paradne. treba citat aj recenzie.
treba objednat, ked je akcia a k tomu este postovne na dopravu, objednaj viac, poskusaj a ostatne vrat
nosím troška menšie číslo ako ty, a ja mám celkom dobré aj z Orsay, Matmazel - je aj kamenný obchod v ZA, Mayoral, a potom rôzne menšie obchodíky u nás v meste...
dobre saty mam aj z lindexu, pevne, stala farba, slusne, nic vystredne. ale vela siat tam maju vystrednych a z divnych latok. no obcas clovek najde.
@mamickalisticka ...vies co? Ja vzdy objednavam cislo,ake nosim.Skusala som mensie- tesne.Skusala som vacsie- plavala som v tom.Takze za mna moja velkost.Ja mam aj appku a ta ma upozornuje na taketo akcie a uz dlhsie to robim tak,ze objednavam iba ked je postovne zadara a vacsinou je tam aj nejaka akcia.A vo vypredajovych polozkach vzdy najdem nieco aj pre deti,spodne pradlo.Ja oblecenie iba odtialto,aj zavesy
Ďakujem dievčatá ja som myslela "tip" teda link na nějaké pěkné satky z bonprixu, ktoré máte.
Ja mam tiez viacero siat z bonprixu a som spokojna.
Ja mam 3 saty z bonprixu skor letné a som spokojna riadim sa vzdy recenziami. Vsak hod sem co sa ti paci a povieme ti nazor. Vsak nevieme aky mas vkus…
Vyber si nejaké a daj sem fotku. Možno ich niektorá má a dá ti na ne recenziu. Ja rovno na 6. Včera som ich posielala späť.
Saty konkretne nenosim ale ja som s oblecenim z bonprixu vzdy spokojna.Nikdy som nic nemusela vratit