Šaty u gynekológa

25. jún 2024

Ahojte, keď máte na sebe šaty tak pod kolená, dávate si ich u gynekológa dole? Či len vyhrniete na koze? Veľmi šaty nenosím, najmä takto k dr.. Ale teraz je veľmi teplo, tak by som si dala.. Ďakujem za odpovede

iritka
25. jún 2024

Vyhrniem.

zzuunnaa
25. jún 2024

nechaj si ich a vyhrni.. Len potom, aby si sa neoklamala ako ja na preventivke keď som išla v šatách a išiel mi robiť aj sono pŕs tak som tam pred ním ležala iba v gatkach 😀 keďže vravel, že spodok si môžem obliecť a vrch dole ale ja som spodok nemala 😀 od vtedy na preventívnu minimálne sukňu 🤣

elenatomasova
25. jún 2024

Nie iba vyhrniem...

babulka3110
25. jún 2024

@zzuunnaa presne 😄 tak isto aj ja , nakonec mi pomasiroval aj duduki 😅

butterflyeffect
25. jún 2024

Vyhrniem, ku gynekologovi sa snazim vzdy v satach aby som to mala jednoduchsie.

martinka13
25. jún 2024

Dávam sukňu. Tu len zdvihnem. Ked kontroluje prsia, tak zas vyhrniem tričko a nie som dole nahá...

zuzubb007
25. jún 2024

Ja musím mať sukňu a tričko, ináč by mi vadilo tam komplet hola ležať, keďže robí automaticky raz ročne aj sono prsnikov

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sisska96
25. jún 2024

@jozko_z_lesa ja som žena ale ani ja nechápem. Aj tak všetko vidí 🤷🏻‍♀️

januska12323
25. jún 2024

@jozko_z_lesa tak si predstav, že ideš k urológovi vyzlečieš si spodok on skontroluje a po vyšetrení tam budeš sedieť len tak na holo kým sa ťa ešte popýta veci a všetko zapíše. Už rozumieš?

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
25. jún 2024

@jozko_z_lesa no a to sa mýliš. Veľa gynekológovi necha ženy sedieť nahé kým sa pýta a zapisuje. Preto sa to rieši satami/suknou ktorú nemusíš vôbec vyzliekať

mariadurakova33
25. jún 2024

Ja nosím vždy nočnú košeľu alebo predĺžené tricko aby som tam nemusela sedieť len tak po vysetreni

barbora0308
25. jún 2024

No ja osobne vobec neriesim oblecenie pri navsteve u gynekologa. V kabinke si vyzleciem spodnu cast oblecenia, kludne aj nohavice a nasledne idem na kreslo. Ako uz bolo spominane vyssie, ved tak ci tak vidi vsetko, nie je teda jedno ci si vyhrnam suknu/saty alebo si dam dole nohavice? 🤷😁

michaelam2
25. jún 2024

@janai1 coze? ved spravi vysetrenie a automaticky sa obliekam...na administrativnej casti som teda uz oblecena, necakam ci mi dovoli sa obliect 😀

barbora0308
25. jún 2024

@januska12323
@janai1
To su vazne gynekologovia, ktori po vysetreni nechaju zenu holu a tak riesia administrativu? Ved to by mi blikali kontrolky 😳.

lienka.7
25. jún 2024

@janai1 a načo tam sedíš dalej naha? Vsak vyšetrí ma, idem dole z kozy sa obliecť a dôjdem potom už oblecena, on si medzitým zápise a už odchádzam so správou.

lienka.7
25. jún 2024

@barbora0308 mne prídu divne tie ženy, ze sa automaticky nejdu obliecť 🤦‍♀️ vsak co jej povie, že nemôžete, musíte tu sedieť polo/nahá a ona ze vsak ok? 😳😱

biglovemom
25. jún 2024

Idem normal v rifloch. Vyzlecem sa..ked chce aj prsia pozrit zas sa vyzlecem. Nevadi mi to . Sak to je jeho praca, a videl XY nahatych zien

janai1
25. jún 2024

@lienka.7 nie, ja nikde nahá nesedím. Ja mám normálnu gynekologičku.

@barbora0308
@michaelam2 co ja viem. To tu na koňovi som to veľa krát čítala

oblecenie99
25. jún 2024

@barbora0308 Ja som to zažila len raz, u gynekologicky, keď som už chodila pred pôrodom do nemocnice na kontroly. Bola zima, mala som nohavice, a po vyšetrení som si dala späť nohavičky a išla som sa presunúť späť ku kabinkam, že kým dopisuje, ja si dám aj nohavice. A začala na mňa bliakať, že kam idem, nech sa okamžite vrátim, mám si sadnúť na stoličku, a čakať. Zvycajne neviem byť ani asertivna, nie že hnusná, ale vtedy mi už bolo tak na pi*u ku koncu tehotenstva, že som jej povedala, že nie som decko, aby mi rozkazovala a keď sa jej nepáči, nech si ma vytiahne z tej kabínky za vlasy 😅

Niekto sa pýtal, prečo je to potrebné, ja si myslím, že to má taký psychologický efekt, je to lepší pocit, že nie je tam človek úplne nahý, a hneď sa vie zakryť. Najmä keď je to ultrazvuk zdola, vtedy je to fakt nepríjemné ležať do pol pása nahá.

barbora0308
25. jún 2024

@oblecenie99 No dobre si spravila, ved to nie je vobec standardne, nie to este normalne. 🫤
Akoze jasne beriem, pokial to niekomu sprijemni vysetrenie...mne je to neprijemne tak ci tak 🥴😅.

sisska96
25. jún 2024

@janai1 u mojej je v inej miestnosti aj vyšetrenie aj kecanie. Takže tam som už normálne oblečená

babulka3110
25. jún 2024

@barbora0308 áno 😄 ja som ešte ležala on medzi nohami mi stal oprel sa o moje kolena a rozprával somnou 😅 a bolo to dosť nepríjemné už mi myšlienky behali kade jaké

barbora0308
25. jún 2024

@babulka3110 Okej, ale toto je tak troska ina situacia, ako ked si ides sadnut na stolicku polonaha riesit administrativu lebo lekar nalieha a je si plne vedomi, ako bude konverzacia medzi vami pokracovat 🤷. Dany gynekolog sa mohol pozabudnut, on to berie uz ako rutinu...ale tu staci povedat "Prepacte, je mi to neprijemne, obleciem sa a mozeme pokracovat." Myslim, ze by nenamietal, dokonca by mu to prislo trapne...

1sally12
25. jún 2024

Tak napr. u mojej gyn. sú kabínky v inej miestnosti - kde sedia sestričky.

sajmi
25. jún 2024

Ja si najradšej dávam kraťasy a šaty. Ak ma robí zospodu, dám si dole len kraťasy, ak mi kontroluje brucho/prsia, tak si nechám kraťasy a dám dole šaty.

gabriela2952
25. jún 2024

Ja sa snažím vždy šaty, čo ja viem mne to vôbec neprekáža aj keby som tam mala ležať hola. Ved ju to ani nezaujíma ona si spraví svoju prácu a potom sa oblečiem. Nepríjemné by mi bolo keby som mala gynekológa chlapa, ale ja som si koli tomu, hladala ženu

mia_von_prag
25. jún 2024

Ak nenosiš šaty, tak si nemusíš dávať ani ku gynekológovi. Je mu to jedno a aj tak všetko uvidí.
A po vyšetrení sa idem normálne obliecť, snáď by nikto neočakával, že tam budem sedieť s holym zadkom???

katkajurcova
25. jún 2024

@babulka3110 no tak to je dobry vtipalek, velmi neprofesionalne. Mne raz vtedy uz 30 rocnej vravel gnydo: gatky dole a sup na kozu. Som si pripadala ako male dievcatko v MS...odvtedy som tam nebola. Niektori su cudaci