Šaty od Manzara - recenzie

sunnyuniverse
10. okt 2017

Ahojte, dnes som objednala tieto šaty z manzary, https://www.manzara.sk/saty/spolocenske-saty/dl.... , má niekto skúsenosti s touto stránkou?

sadika
10. okt 2017

Je to oblecenie z aliexpresu toto konkretne https://www.aliexpress.com/item/2016-Women-Eleg...
za 10 eur-

jeennyv
10. okt 2017

@sunnyuniverse manzara ma po nete zle recenzie co som pocula aj co to citala, ako vyssie povedane oblecko z ali forky real niecoho znackoveho a priblem s reklamaciou a vratenim penazi..

jeennyv
10. okt 2017

Inak ta foto siat je z nejakych drahsich salonovych, lebo ked pozries recenziu dole na ali, tak tie saty nic moc real skutocny

hettinka
10. okt 2017

presne, celá stránka aliexpress a čo som čítala recenzie, problém aj s vrátením a celkovo s komunikáciou. Tiež som chcela odtial dcerke na venček, ale objednali sme z NEXT

sunnyuniverse
autor
22. okt 2017

Šaty prišli a na prekvapenie su naozaj pekné :D

hettinka
23. okt 2017

@sunnyuniverse ktoré? Daj link

julia232
15. feb 2018

@sadika Tiez ich mam a za 10 eu :D ..Manzara nekupovat , vsetko je z ciny!

julia232
15. feb 2018

@hettinka Presne vsetko je z ali, ebay a wish .com, len o 70-80% drahsie.

1. feb 2019

Baby, z akej stránky ste stiahli formulár na vrátenie šiat? A vrátili vám peniaze?

1. feb 2019

A dovolal sa im niekto? Mne neberú, je tam slovenské číslo. Raz mi dnes zobrali, ale len melódia hrala, tak radšej zložila. Neprečítala som si recenzie pred objednávkou.

puklica13
1. feb 2019

@bucecka mne nie..posla som spat..potom som ich bombardovala mailami..potom odpovedali ze posielaju..nic..ja som na to aj zabudla..ked som si o 2 mesiace spomla..lebo ine starosti som mala..tam to iste chceli..scan dorucenky..co mali v maili prechadzajucom..uz som na to nemala nervy..NEODORUCAM, neseriozna firma

1. feb 2019

@puklica13 ženy písali, že vrátili peniaze, daktorým po bombardovaní mailami, tak či vôbec vracať, lebo ma to stálo vyše 40 eur

katarinka_1982
9. dec 2019

@bucecka Ahoj ako si dopadla? Vrátili peniaze?

11. dec 2019

@katarinka_1982 ahoj, vrátili, ani nič odo mňa viac nechceli, peniaze poslali do niekoľkých dní, len neviem, koľko dní presne to bolo, ale do tých 5 dní

katarinka_1982
15. dec 2019

@bucecka ok, ďakujem za info 👍