Šaty na svadbu, keď ešte kojím

julkaaa1
23. apr 2018

Maminy ahojte v juni idem na svadbu a mam pol rocnu dcerku ktoru kojim a mam ist pozerat dnes saty a vobec neviem ake ked budem malu kojit aby som sa stale nemusela vyzliekat zo siat a suknu nechcem sukne nemam rada je tu niektora ktora mi moze poradit ake saty zvolit ? Dakujem a pekný den 🙂

ellieellie
23. apr 2018

Takých šiat sa dá nájsť od výmyslu sveta… Záleží len na tvojom vkuse, čo sa ti páči. Prípadne si daj ušiť 🙂 Mne sa dá úplne pohodlne a diskrétne dojčiť v mnohých bežných šatách, ktoré mám doma.

sugarfree999
23. apr 2018

Teraz je dost trend zavinovacich siat... Mam pocit ze ich maju teraz vsade, ja som napriklad skusala v HM a aj v Promode...

ellieellie
23. apr 2018

@sugarfree999 Presne, zavinovacie nie je problém nájsť 🙂 A sú skvelé (nielen) na dojčenie.

elviku11
23. apr 2018

Hocijake na ramienka.... stiahnes dole jedno ramienko a mas.

deti95060810
23. apr 2018

všetky šaty sú pekné čo sú vyfotené, len to sú modelky a na tých je pekné aj vrece....😉

truthy
23. apr 2018

Obycajne saty s veckovym vystrihom s sirsimi ramienkami budes mat akurat, to si len odsunies ramienko a mozes v pohode kojit 🙂

marion09
23. apr 2018

@julkaaa1 kuk moj bazarik,mozno si nieco vyberies,vsetky maju vzadu dlhy zips pri ktoreho ciastocnom rozopnuti v pohode vyberies ruku a kojis😉

simdob
23. apr 2018

véčkový aj účkový výstrih by bol ok, už len vybrať také aby sa ti páčili aby ti sedeli, ale poviem ti, že takých šiat na tento typ je tento rok jak maku 🙂

flimelka
23. apr 2018

v tvojom pripade by som zvolila nejake ramienkove, ktore rychlo zhodis a budes moct kojit