Ahojte. Chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosť s kupovaním šiat v Poľsku. Potrebovali by sme spoločenské šaty skôr o čosi väčšie. Približne XXXL. Viem, že sa dá čosi také veľké zohnať, len by ma zaujímalo kde, teda lokalita a v akej cene sa pohybujú také šaty. Tiež či sa dá ísť kedykoľvek na taký nákup, alebo v presne určené dni. Ďakujem za odpovede. 🙂
@erika_smile No neviem aké sú možnosti. Na trhoch vieme nájsť také veľké šaty? Celkom schopne vyzerajúce? Ale myslíme skôr na trhy, lebo by sme radi nakúpili aj iné veci okrem šiat. 🙂
@michellia No, šaty sú priorita, pretože svadba je o necelý mesiac a doteraz sme sa len dohadovali, či ideme, či nejdeme a teraz sme sa rozhodli. Ale len kvôli šatám by sme tam určite nešli. 🙂 Takto si spravíme výlet a aj si pripravíme zoznam, čo by sme si tam ešte mohli kúpiť. Len stále je otázka, kde je dobré ísť na nákup. Na aký trh a kedy.
@liiiiii podľa mna v PL kupis lacnejšie šaty ako tu, ja sa pamätám moja sestra kupila šaty na svadbu v Nowom Targu na trhu, šaty stáli 50€, a na svadbe mala druhá kočka rovnaké šaty ako ona len ich kúpila v Ba na obchodnej za 200€.
@aleshka_supermama Jasné, len v BA si také ceny môžu nadhodiť, keďže sú si vedomí toho, že niekto z BA nebude letieť kukať šaty do Poľska lebo to má ďaleko. A kúpi si v BA a myslí si, že za akú dobrú cenu kúpil 🙂
@danajahotkova no mna by porazilo kúpiť šaty za 200€ 😂😂😂 a to byvam v Ba 🙈. Ale samozrejme máš pravdu v Ba môžu prihodiť takú maržu tu to niektoré babenky kúpia.. ale čo si všímam občas že vela "luxusných butikov" čo sa tak tvária majú tovar z PL a to nie len v Ba...
Skús pozrieť tu na bazáre, ja kupujem pravidelne a bývam spokojná. Niekedy sa dá dohodnúť aj na vyskúšaní.
@aleshka_supermama Vieš ako som to myslela 🙂 Presne toto si napísala pravdu, ja som sa s tým stretla aj u nás, že luxusný butik, aspoň sa tak tvári a na tovar chodia len do Poľska, prípadne Maďarska :-O
@liiiiii vyzera to slusne a ked tak vratis do presova, ak si z KE to je v pohode
https://www.zazza.sk/plus-size-saty/?gclid=CjwK...
Pozri na fcb NOVÁ tržnica /NOVA targowica/ je tam aj tovar v stánkoch odfotený
A chceš ísť do Poľska do salóna alebo chceš ísť na trhy? Lebo trhy napríklad bývajú iba v určité dni a to tiež každé inak. A salóny tam máš otvorená tak ako u nás ale lepšie je si tam dopredu napísať či vôbec majú šaty v takých veľkostiach