Šaty na stužkovú pre mamu

jankastraskova
21. sep 2018

Ahojte dievčatá! Idem sa s vami poradiť. Za cca mesiac má moja dcera stužkovú. A samozrejme, že riešime šaty. Mám pre seba nejaké vybraté, ale neviem či budú vhodné. Tie bordové na obrázku tie mám, tie som mala už oblečené na oslave. A co poviete na tie dvoje modré mohli by sa hodiť? Ďakujem veľmi pekne za názory 😊

osky
21. sep 2018

Krasne su vsetky.podla mna sa hodia.
Podla toho kolko mas rokov.
A dcera bude mat ake?

jankastraskova
autor
21. sep 2018

@osky ona chce modré, ja mám 39r😶

osky
21. sep 2018

@jankastraskova 😃
Ja som myslela skor strih...ale to je uz jedno.
Si este velmi mlada.v tom pripade ti padnu kazde,ak mas na to postavu nemas co riesit.

jasminet
21. sep 2018

pozri, ja som tak stara ako ty (len teda deti mam omnoho mladsie), ale tie modre napriek tomu, ze su velmi pekne, by som si neobliekla - pridu mi vhodne pre o dost starsiu a zrelsiu zenu. chce to nieco smrncovne, mladistve, v com ale nezatienis maturantku. tie bordove su fajn, ak ich mas doma, tak kludne...

kurtik83
21. sep 2018

@jasminet suhlasim...vzhladom na vek urcite nieco mladistve a smrcovne.

osky
21. sep 2018

@jasminet starsiu a zrelsiu???
Ved su kratke cipkove smrncovne.a presne preto som sa pytala na vek aby nezatienila maturantku.
A hlavne su to take elegantne distingvovane a napriek tomu smrncovne saty.
Je ine keby isla niekam sama.ale aj ked je mlada ide tam ako mama.podla toho ma aj vyzerat.

matabb73
21. sep 2018

Ja som bola synovi minulý rok a tie prvé-modré, teda taký strih mali dve maminy. Ak máš dobrú postavu, tak sú vhodné. Aj tie posledné, len sú také serióznejšie. Mne sa tie stredné zdajú skôr pre mladé baby, asi kvôli nariasenej sukni.

jasminet
21. sep 2018

@osky ano, starsiu a zrelsiu - napr. moju mamu, ktora ma 58r... takto chodia poobliekane na stuzkove proferorky - aspon za mojich cias tak chodili a to uz je koooopec rokov dozadu.

fefe123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katulienka85
21. sep 2018

Bordové

lailaveve
14. nov 2018

Prosim poradte co si mam ako mama obliect synovi na vencek?ani len netusim aby som to neprehnala...budem mat 43rokov😨..prikladam nejake foto nad ktorymi som uvazovala..plus pohladam foto tych co mam doma..ci by mohli byt pripadne aj tie..budem velmi vdacna za kazdu radu😊

lailaveve
14. nov 2018

Prikladam este saty(sukna,korzet stola)ktore mam doma..na foto nie som ja..ja mam cierne vlasy😊

latisa1
15. sep 2019

@jasminet na stužkovú nie sú vhodné mini čo sa o bodových dá povedať. Tie by som isto nezvolila