Ahojte dievčatá! Idem sa s vami poradiť. Za cca mesiac má moja dcera stužkovú. A samozrejme, že riešime šaty. Mám pre seba nejaké vybraté, ale neviem či budú vhodné. Tie bordové na obrázku tie mám, tie som mala už oblečené na oslave. A co poviete na tie dvoje modré mohli by sa hodiť? Ďakujem veľmi pekne za názory 😊
@osky ona chce modré, ja mám 39r😶
@jankastraskova 😃
Ja som myslela skor strih...ale to je uz jedno.
Si este velmi mlada.v tom pripade ti padnu kazde,ak mas na to postavu nemas co riesit.
Skús pozrieť aj sem: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/stuzkova-co-si-ma-obliect-mamicka/ 🙂
pozri, ja som tak stara ako ty (len teda deti mam omnoho mladsie), ale tie modre napriek tomu, ze su velmi pekne, by som si neobliekla - pridu mi vhodne pre o dost starsiu a zrelsiu zenu. chce to nieco smrncovne, mladistve, v com ale nezatienis maturantku. tie bordove su fajn, ak ich mas doma, tak kludne...
@jasminet starsiu a zrelsiu???
Ved su kratke cipkove smrncovne.a presne preto som sa pytala na vek aby nezatienila maturantku.
A hlavne su to take elegantne distingvovane a napriek tomu smrncovne saty.
Je ine keby isla niekam sama.ale aj ked je mlada ide tam ako mama.podla toho ma aj vyzerat.
Ja som bola synovi minulý rok a tie prvé-modré, teda taký strih mali dve maminy. Ak máš dobrú postavu, tak sú vhodné. Aj tie posledné, len sú také serióznejšie. Mne sa tie stredné zdajú skôr pre mladé baby, asi kvôli nariasenej sukni.
Bordové
Krasne su vsetky.podla mna sa hodia.
Podla toho kolko mas rokov.
A dcera bude mat ake?