Šatník verzus kancelária

stella231
13. feb 2017

Ahojte, rada by som Vás poprosila o názor. Staviame dom. Odzačiatku sme navrhli tak aby bol šatník pri spálni . Moj chlap si ale teraz zmyslel že on tam potrebuje 3 tiu izbu - kancelariu pripadne hostovsku namiesto šatníka. Chce do kazdej izby vstavane skrine - avšak spalnu sme zmenšovali na ukor šatnika že tam už skrine nepojdu. Možno keby si to rozmyslel skôr dalo sa druhe poschodie navrhnuť inak. Teraz je to už hotové. Už priečky meniť nemožeme. Ako mu zargumentovať že šatnik je potrebny. Dakujem za nazory. (hore mame 1 spalnu,1 kupelnu a 2 detske izby)

natalym
13. feb 2017

Záleží či tú pracovňu potrebuje, alebo si len zmyslel. Ale ja som určite za šatník, hlavne ak ste to mali tak plánované. Ale zase ak by ste potrebovali či už ten šatník alebo vstavané skrine tak sa ozvi.🙂

wewerica22
13. feb 2017

Hej hej a mne sa ozvi ak by ste potrebovali podlahu alebo sadrokarton a omietky 😀
Inak tazko povedat, hod sem podorys aspon

stella231
autor
13. feb 2017

@wewerica22 hodený 😉

mima86
13. feb 2017

A do tej "hostovskej" by sa vchadzalo cez spalnu?? My sme do kazdej izby robili satnik a hostovsku mame na prizemi. Ale este nebyvame, tak uvidime, ci budeme spokojni 🙂

stella231
autor
13. feb 2017

@mima86 nie do šatníka z chodby, vid pôdorys hore .

mima86
13. feb 2017

Aha, uz vidim 🙂

shaga
13. feb 2017

Šatník 😊

wewerica22
13. feb 2017

A ktore je satnik? 2.07 ?

stella231
autor
13. feb 2017
wewerica22
13. feb 2017

Tak vstavene skrine by sa pomestili, ale nie je tam okno pre hosta ak dobre vidim cez nadchu, ani na kancelarovanie to nie je dobre, takze uz nic uz len satnik z toho moze byt

momoqui
13. feb 2017

@stella231 ktore mas spalnu? 208?

stella231
autor
13. feb 2017

@momoqui 206 spálňa, 207 šatník (kabcelaria) 208 kúpeľňa. 203+204 detské

tinushka13
13. feb 2017

A ta strana kde nemate ziadne okno, ta nie je lizko k susedskemu pozemku? tym padom tam nemoze byt okno (ak sused nepovoli. Od urcitej hranice moze byt). mozno toto by mohol byt argument.. hostovska bez okna? 😀 drzim palec

stella231
autor
13. feb 2017

@tinushka13 to je radovka stavalo sa medzi dvomi domami. Okna sú len do dvora ta stena vpravo je susedov dom - múr.
@wewerica22 tiež si neviem predstaviť že hosťa zavrieť do kutice 😨

ajana1
13. feb 2017

@stella231 kancelaria bez okna je blbost ale aj tam to okno je v spalni bude dost miesta aj na vstavanu skinu. Skor ide o to ci mate este niekde inde v dome odkladaci priestor. Inak mi to pride cele zle mat kupelnu mensiu ako satnik.

sisaka
13. feb 2017

Nie Je tam okno, tak urcite Nie izba. Podla mna Je ale nelogicke mat vstup do satnika z chodby. Pravdu povediac nikde som take nieco nevidela, vchod do satnika byva vzdy z izby, ku ktorej satnik patri...

stella231
autor
13. feb 2017

@ajana1 my mame dolu vaňu pracovnu veľkú kúpeľnú. Hore som chcela len sprchu a wc. Inde odkladací priestor nie je. Dolu na bundy kabáty áno aj botnik. A iba technická miestnosť s kotlom .
@sisaka to bude taký šatník aj carrie otvorila dvere a vošla do ňho 😂 Aj deti tam budú mat niečo a tak spoločne . Vieš ja vstávam skoro ráno a hrmotat v šatníku so spálne (svietit tam, skúšať) mi príde nelogické. Takto zavriem dvere nech chlap spi a hrabem sa vo vešiakoch

dominika6
13. feb 2017

@stella231
Kancelariu nepotrebuje... polozi notebook na kolena a moze robit...a kvoli tlaciarni na stoliku tiez nemusi mat izbu ako letisko.

Hostovska izba nebyva pri spalni ale skor dole na prizemi...

Som za satnik...

Hostia sa vyspia na gauci alebo v detskej

alaguema
13. feb 2017

@stella231 to si vážne myslíš, že tu si pomôžeš??? Hovor s manželom, argumentuj, vysvetľuj.

momoqui
13. feb 2017

@stella231 vyzera ze tam nie je okno skus argumentovat tym 😉 nuz ked ste sa dohodli nech uz muz nevymysla...kancelaria a hostovska izba su prakticke ale teraz ked aa vam uz nedaju menit priecky tak je asi neskoro a teda mne by vadilo deficit okna

ajana1
13. feb 2017

@stella231 a mate dole este jednu izbu ze tam mate velku kupelnu s vanou? Si neviem predstavit tahat deti cez cely dom ked sa okupu. Mozno stale za to si najst lepsieho architekta ktory by taketo veci vychytal.

erikavesela
13. feb 2017

No...nie je tam okno...takze pracovna a hostovska to byt nemoze...trosku od veci...ale kotlebovi boli pozerat po klolaudacii, ci vyuziva miestnosti podla podkladov z papierov odovzdanych na stavebnom urade...my mame 300m2 dom..pracovnu mame, lebo manzel pracuje z domu, ale hostovska izba sa mi zda totalna zbytocnost...dom ma sluzit hlavne vam a casim potrebam a nie hostom...bez okna by to bolo zle, ci na pracovnu alebo hostovsku a navyse, ked uz hostia, tak maju mat sukromie...podla mba zbytocne silit na tak malom priestore izby, ktore budu zapadat prachom a budu nevyuzite

mucilienka
13. feb 2017

@stella231 z vlastnej skusenosti satnik!

dobromila1111
13. feb 2017

Urcite satnik. Mam to odskusane,hned je lepsie izbam bez skrin,vsetko napchate do satnika,nic netrci..urcite satnik.

natalka13
13. feb 2017

Ved tam nemoze byt izba bez okna. To je jeden padny argument a nezmenitelny , jedine ak by sa dalo strešne urobit.
Tiez by mi vadilo nemat satnik zo splane. Je to nase sukromie spolu s nasou kupelnou a aj ked vstavame rozne nerusi nas to. Ja sa preberiem ale nevadi mi to , mna zobudi uz len ked vstava z postele a manzel sa ani nezobudi ked som skor hore ja.

tinushka13
13. feb 2017

A neda sa urobit kompromis? na jednu stranu hodite satnikovu skrinu a na druhu by ste dali stolik a muz ma pracovnu? kedze tam nie su okna tak to bude az prilis tmave na izbu. osobne by som ani pracovnu bez okna enchcela. pokial by som nevyvolavala fotky 😀

wewika1
13. feb 2017

@stella231 tak k vam by som ako host nechcela prist ak by ste ma chceli dat nocovat do 8m2 bez okna😱...vtip...kazdopadne satnik. Pracovny stol sa da pekny a funkcny navrhnut aj do spalne😊...odkladacie priestoru je vecne malo. My mame 2satniky, garaz, 70m2povaly a stale maaaalo😬

katrin21
13. feb 2017

@stella231 moj nazor je, ze satnik je hovadina... Mame ho v dome a poviem ti jedno... ide mi to na nervy ako sa v nom prasi !!! a nie som jedine, na modrej streche sa to riesilo, viacerí maju tu istu skusenost... Uzavreta skrina je uzavreta skrina.... takze za mna , radsej si daj hostovsku a do spalne velky rolldor na celu stenu a hotovo.

jana_eyre
13. feb 2017

no ak to ma byt bez okna, tak urcite satnik - ako by pracoval v uzavretej kutici? ako by sa citil host, ktory by si prdol a nemohol vyvetrat? :D fakt si neviem predstavit niekoho tak ubytovat..

muz nech si da pracovny stolik do spalne..

katrin21
13. feb 2017

4,5x4 je v pohode velkost spalne, tak cca. to mate a kludne sa ti tam zmesti rolldor..
my mame taku velku spalnu a mozem v nej aj tancovat..... je tam postel, postielka, nocne stolicky a aj rolldor ( aj ked mame aj satnik) a medzi postelou a rolldorom je veeeela miesta na prechod.. asi 1,5m... chce to len spravne rozvrhnut nabytok a vyjde to.