Sanytol do prania

nikol889988
11. nov 2020

Ahojte mamicky chcem sa spytat idem prat veci pre malicku a chcem sa spytat mozem pouzit sanytol na bielizien do prania? mam kupenu lovelu praci gel a ze by som to k tomu dala. Alebo radsej nie? prach som nekupovala mam len tekutu lovelu kazdy mi inak odporucal preto sa obraciam na Vas ake mate skusenosti a co je najlepsie. Tiez mi bolo povedane ze ked dam sanytol do prania nemusim zehlit😂🙈 dakujke za odpovede

lucijalucy
11. nov 2020

@nikol889988 používam hlavne na detské veci na fľaky a podobne a v pohode. Pekne vonia, vyčistí, nikdy sme nemali nijaký problém alebo reakciu. Sanytol taký prášok používam v malej krabičke okrúhlej.

majuskkkanatalkova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalala
11. nov 2020

@nikol889988 ja pouzivam presne tuto kombinaciu lovelu a sanytol na veci pre malu od narodenia a nie je ziaden problem, teraz ma 9m 🙂

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienka.7
11. nov 2020

@nikol889988
@natalala
Ano, aj ja to takto malej davam lovela + sanytol a tiez nezehlim uz potom 😁

neera_jm
11. nov 2020

Ja tiez pouzivam od narodenia maleho tekutu Lovelu a na striedacku Sanytol do prania a avivaz Lenor sensitive. Nezehlila som vobec, ani ked som dala iba avivaz.

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
yvett78
3. feb 2023

@nikol889988 ja nepouzivam nic z drogerie, iba 100% prirodne platky.Chceli sme sa vyvarovat v buducnosti roznym ochoreniam, ved to nosime denne, tak som zvolila tuto cestu a super.Pradlo je makke a ciste.

veronikaszabova
3. feb 2023

@yvett78 uzivatelka uz nema ucet na MK

hendikep
3. feb 2023

@nikol889988 milujem sanytol, a fakt funguje… raz som kupila v sekaci kvalitnu vlnenu deku celu od nejakeho alergenu ( sliznice mi slzili, kychala som kaslala) ktory mi drazdil nos… cistiaren za 9€ nepomohla, potom som skusila sanytol a po alergene ani stopy..

yvett78
3. feb 2023

@veronikaszabova jaj, to som nepostrehla