Poraďte, nemôžem nikde zohnať, už som kúpila aj ortopedické sandále, kde si cez suchý zips dokáže nastaviť šírku, ale aj to je úzke, babka ma zdeformované chodidlo v tvare S ale na šírku a na nohe nervový vred, takze je aj opuchnutá. Našla som ešte na NEXTE, ze tam vyrábajú aj na veľmi širokú nohu, len sa bojím, ze to nebude dobre a potom čo, platiť kuriéra a posielať spat až do Nemecka? Navyše, tam nemajú žiadne vhodne sandále pre ňu. Žeby aj tie boli na remenky na suchý zips a vedela si to v prípade potreby nastaviť. Kde zohnať? Pripadne papuče, len všetko musí mat na 3cm opätku. Už som pozrela protetiku, všetko…
@katkami123 aj v katalógu Klingel nájdeš papuče na širokú nohu
@lilli68
Ďakujem, to je niekde online stránka?
@lilli68
❤️
@katkami123 ja som mojej kupila aj v Deichmane. Nosi obuv H a ano Klingel
@katkami123 nájdi v obuvi, najčastejšie niekde na dedine, slovenské papuče značky MJARTAN. moja babka tiež mala veľmi širokú nohu a tieto si nevedela vynachváliť
@danik1505
Dakujem, len ja moc nemám kedy chodiť po obchodoch, skôr online, keď mi deti zaspia
@nwnw
Aj to som kúpila H obuv, ešte drahé ortopedické čižmy za 120€, kúpené v zdravotníckych potrebách a ani tam nohu nevsunula. Skoro ma porazilo. Takze už ani nemám chuť do toho vrážať toľko peňazí. Babka je v domove, takze jej to vždy musím potom tam zaniesť odskúšať.
@lilli68
Myslíš, že niečo takéto by mohlo byť ? Och, ja sa už vidím, že už 10x pôjdem zas na postu reklamovať 🤦🏻♀️
https://www.klingel.sk/p/naturlaeufer-sandale-0...
@katkami123 myslím, že by mohli byť dobré šírka sa dá prispôsobiť, aj cenovo sú celkom fajn
A to iste v ovečkárni a ešte lacnejšie 😀
https://www.oveckarna.sk/zdravotna-obvazova-obu...
@katkami123 typ topánky ten istý, len iný výrobca
@lilli68
Aha, nepozerala som výrobcu. Ja ze majú spoločného dodávateľa oba obchody a každý si už hodil svoju cenu.
@katkami123 videla som niečo také na oveckaren.sk a leonpapuce.sk ešte by ti pripadne poradili v nejakých Zdravotníckych potrebách, ak hľadáš aj kamenný obchod