Ludia neviem sa rozhodnúť som samsungac ale povedzme si narovinu Iphone ma úžasný fotak. Avšak neviem si predstaviť ze presedlam na iphon a bude mi chýbať extrémne vela veci co ma iba android. Pre tych ktorý rozprávajú ze seká 😀 nekupujem si mobil za 200€ aby mi sekal. mam S kove rady ktoré nesekaju ani nic ale vidim ze nemajú tak super fotak ako Iphone. Moja otázka kašlať na to a ostať pri sg napr S24+ alebo Iphone 14-15pro?
Mat len tento problem, radujem sa zo zivota 🙈
Kup si taky, ktory sa ti paci viac, ktory je ti blizsi. Manzel ked isiel kupovat novy telefon, tiez nevedel ktory, ci ist do iphone ci ostat pri samsungu. To je len o preferenciach co ti viac vyhovuje, ci iOS ci Android. Jemu viac sedi Android ostal pri nom a je spokojny, mne vyhovuje iOS, tak mam ten.. tam tato tema zacina aj konci. Neexistuje lepsie horsie, dnes uz mas aj ine znacky, ktore robia skvele telefony.. zas a znova je to o tom, co danemu cloveku viac vyhovuje.
Podľa mňa Samsung má lepší foťák ako iPhone a to sama mam iphone a android už nechcem
kedysis som presla z androidu na iphone... neskutocna chyba .. pc som nevedela pripojit,sluchatka,vsetko zle... nehovoriac o aplikaciach kt takmer vsetky boli platene .. to bolo roky dozadu s radostou som sa vratila k samsungu mam s24 ultra a som spokojna aj s fotakom .. kazdopadne aj tak platis za znacku .. a vsetko je len o tom,ci ti vyhovuje system android alebo nie
Bohužiaľ asi bude kvalita poškodená ale skus kliknúť, možno bude lepsie
@lindayaaa pogoogli "najlepsie fotomobily 2024", ak je to tvoja priorita a vyssia cena ti nevadi. Vitazi tohto rebricka casto nie su iPhony, ale Androidy top modely inych znaciek. Dobre fotomobily maju aj opticky zoom, aj opticku stabilizaciu.
Samsung má strašne zlu výdrž baterky
@klarissa25 to sa takto neda generalizovat. Aj mnohe iPhony maju len "1-dennu" bateriu. Pri mobiloch metreba hladat uplnu dokonalost vo vsetkom, ale stanovit si prioritne vlastnosti. Dobry fotak, kvalitny displej, velky displej - to vsetko spotrebuva viac energie z baterie.
@kristie571 mam oveľa horšie problémy ale to neznamená ze mi konci život. 😀len si chcem spravit radosť a dumam nad tym dlho kto akú ma skúsenosť s týmito mobilmi.
@klarissa25 samsung ma rovnaku vydrz ako iphone .. zalezi kto na nom co robi samozrejme a co ma postahovane ...
@klarissa25 ano to ma. docela sa aj zahrieva . Teraz mam v ruke napr iphone 11 a aj po výmene baterky mi nevydrží ani jeden den
@ukgirls myslím ze samsug je dosť známy svojou slabou vydržou baterie
@klarissa25 ano vlastním sng s 10plus uz 5 rokov fachci ako blázon je ako nový len sa mi rozbil display a oprava 300€ tak hľadám daco ine .. a je pravda baterka jeden den a prehriaty ze môžem rizky smazit😀
@klarissa25 nie nieje..mas ho ? ja ano .. a som spokojna
@ukgirls áno mam ho.... ale najbližšie idem určite do iphone
Môj muž má služby Samsung a súkromný Apple a nedá sa to porovnať!!!! iPhone je iPhone … nema nervy na ten android
Prechod z android na iphone je pohodaaa neboj
Zamna iphone👌🏻
@lindayaaa ono je to o tom na co si zvyknuta. Ja som tento rok presla na iphone 15 pro. Pred tym som mala iphone 11 pro a keby som ho nedavala malemu, tak ho mam hadam kym sa nerozpadne. Pred tym som mala iphone 7 ruzovy co bola moja laska. Cize mne sa uz nechce ist do Androidu kvoli tomu, ze mam jeden cloud uz 10 rokov a iba prehadzujem zariadenia.
Ja mam samsung v robote a nadavam nan kazdy den 😂😂😂 keby mozem letel by hned oknom.
My mame iphony odkedy bola 3ka a stale ostavame pri nich. Sice je to na palicu kym ho nakopnes (to ma na starosti muz a vzdy nadava, ze to je posledny iphone), ale potom sa mi s nim robi dobre. Ja mam este starsi, ale v pohode, aj baterka drzi.
Samsung S24 robí o dosť lepšie fotky ako iphone. Nezohrieva sa vôbec . Výdrž baterky tiež dlho podľa toho koľko na ňom chlap je niekedy deň a pol a potom až nabíja niekedy 2 dní
@lindayaaa Khp si samsung, a za usetrene chod na nejaky foto kurz, a fotky sa ti hned zlepsia.
Teraz som bola ma dovolenke s kamoskou, co ma Iphone, cely cas som ju fotila so svojim Galaxy s24, lebo sa jej fotky ovela viac pacili...
@karolinakr ja mam sluchatka bezkablove ale kupis redukciu usb c to 3.5 jack adapter
@lindayaaa Ja som 100% za iphone i keď samsung má určite lepší foťák ako iphone.
Ale proste som si už zvykla, a nie som ten typ čo musí každé 2 roky meniť telefón, a pri iphone to naozaj nie je potrebné. Vydrží fakt dlho.
Aj čo sa týka odolnosti voči prachu a vode proste na iphone nemá nič.
@lindayaaa fotoaparat je velmi podobny, a na tie tvoje fotky na instagram to je aj tak jedno. Mal som Samsungy 8 rokov do zadu, vtedy mi prisiel IPhone lepsi kvoli praci, tak som sa odhodlal k zmene. Posledne 2-3 roky by som povedal ze Samsung je mierne v predu, ale uz som si zvykol na Iphone tak ho pouzivam.
@lindayaaa ja mam S23U, topovica foťák