Samsung - plný google priestor na fotky

kikadada
2. okt 2024

Dobrý večer prajem. Potrebujem pomoc a poradiť a budem vďačná keď naozaj mi niekto bude vedieť poradiť 🙏 Mám samsung a potrebujem spraviť to že mám v google fotky už plný priestor a rie isté fotky mám aj v aplikácii galéria. No chcela by som si vymazat fotky z googla ale keďže si ich vymažem tak aj z galerie sa mi vymažú a to zas nechcem. Tak prosím veľmi pekne poraďte čo mám urobiť 🙏Lebo mi mi uz nebudú chodit správy na gmail a ani ja nebudem môcť vedieť posielať a nechcem si kúpiť nový priestor na fotky. Ďakujem pekne za prečítanie.

tundra
2. okt 2024

@kikadada kup si za 20€ 100 giga miesta a mas to.Prehliadol som,ze si nechces kupit miesto...
Z akeho dôvodu,ved to je 20€ na rok.

ptvw
2. okt 2024

@tundra 100 GB je dosť bieda na dnešnú kvalitu a počet fotiek co ludia robia , ani ja by som nedala 20 na rok len za 100gb

tundra
2. okt 2024

@ptvw ja platim kazdy rok 20€,aktualne mam plnych 56.Nechce sa mi spekulovat,mam vsetky fotky od cca. r.2000 hned pri sebe a som spokojny.

ptvw
2. okt 2024

@tundra tak to máš super mne reálne 2 tb nestačí 🫣

tundra
2. okt 2024

@ptvw odhad podla googla,miesto este na 2 roky😁.Tak, to si ina fotografka👍

betulinka1
2. okt 2024

@kikadada to by ale tak nemalo byt. Ked si vymazem fotky z googla v galérii telefonu ti maju ostat. Lebo google fotky mas na ich cloude a nie v telefone. Plati to aj naopak, ked vymazes z googla, tak ostanu v telefone. Inak samsung cloud ma tiez nejaku moznost ukladania fotiek. Teda mala som samsung pred 20 rokmi, tak neviem ci sa nieco zmenilo. Ale za mna je idealne si zaplatit tych 20€ za rok a mas super miesto na fotky, vies sa prihlasit s kazdeho zariadenia. Cize sa ti nestane, ze odide telefon a prides o fotky. Samozrejme fotky treba sem tam pretriedit. Ja napriklad v telefone fotky mažem a nechavam si ich iba na google cloud. A to mam aj iPhone cloud ale google cloud je mi prehľadnejší na fotky a sem tam si spravim fotoknihu.

rozculena
2. okt 2024

@betulinka1 ja keď vymažem z mobilu,tak sa vymažu aj z Googla

betulinka1
3. okt 2024

@rozculena tak budes mat nieco v nastaveniach nastavene. Skus dat do googlu tento problem a pre samsung. Mozno niekde budes mat napisane, ze ako to zmenit v nastaveniach.

betulinka1
3. okt 2024

@rozculena https://eu.community.samsung.com/t5/mobilní-apl.... Napriklad tu riesia podobny problem. Ale urcite najdes viac

rozculena
3. okt 2024

@betulinka1
dík za radu,ale ja nie som autor otázky,len píšem,ako to mám...

betulinka1
3. okt 2024

@rozculena nevadi tebe som odpovedala